Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru miniexcavator 425

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Miniexcavator 425
Out Of stock
Descriere
Comandand pompa de alimentare pentru miniexcavator 425, te asiguram ca nu o vei mai schimba mult timp de aici inainte. Este o piesa foarte eficienta si calitativa, avand ca loc de origine Uniunea Europeana, o sursa demna de luat in seama. In plus, a fost conceputa intocmai dupa modelul originalului, ceea ce inseamna ca este foarte asemanatoare cu acesta, insa pretul este mult redus.

Pompa este mecanica, cu membrana si este actionata de axul din interiorul pompei de injectie, prin intermediul unei tije. Se livreaza impreuna cu garnitura, asigurandu-i-se astfel o etansare perfecta.

Daca comanzi aceasta piesa in cursul zilei de astazi, poate ajunge la tine chiar maine! Fie ca ne suni, ne trimiti un e-mail sau completezi un simplu formular, esti la fel de aproape de acest produs excelent.

Noi iti propunem cele mai avantajoase oferte si iti lamurim orice dilema, asa ca contacteaza-ne acum! Este necesar sa schimbi si filtrul de combustibil odata cu inlocuirea pompei de alimentare, astfel bucurandu-te de noua achizitie pentru o perioada indelungata de timp si beneficiind de garantie. Noi iti vom prezenta toate variantele in acest sens, ca tu sa ai de unde alege. Iti stam la dispozitie gratuit.

Pompa este in garantie un an de la momentul achizitiei, deci o poti schimba in cazul unor situatii neprevazute, fara a o replati.

Livrarea se face prin intermediul serviciilor de curierat rapid, care ajung oriunde in tara. Poti verifica piesa inainte de a o plati, astfel asigurandu-te ca este totul in ordine. Daca vrei sa ai parte de aceasta piesa chiar astazi, vino pana la sediul din Bucuresti al firmei noastre, unde te vom astepta!

Poti beneficia de montarea piesei pe utilajul tau intr-un timp foarte scurt si, mai mult, direct la punctul tau de activitate. Tot ce trebuie sa faci este sa ne soliciti ajutorul. Iti recomandam sa te bazezi pe noi, caci astfel vei avea numeroase avantaje atat imediat cat si pe termen lung. Pe langa montaj, nu ezita sa apelezi la noi pentru reparatii, reconditionari sau revizii periodice.

Afla mai multe sunandu-ne acum!

Specificatii tehhnice:
•Montajul se realizeaza pe corpul pompei de injectie cu doua suruburi. Distanta dintre centrele gaurilor este de 36 de mm.
•Furtunele de combustibil se prind cu coliere pe tevile pompei (care au 8 mm)

Cod pentru aceasta piesa: K563XHAF-O
Trimite mesaj
Din Gura in Gura