Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru motor Yanmar 3TNV70

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Motor Yanmar 3TNV70
Out Of stock
Descriere
Nu este usor sa alegi o piesa noua care sa iti respecte bugetul si asteptarile in privinta calitatii. De asta suntem noi prezenti pentru tine sa te ajutam sa gasesti componenta dorita la cea mai buna oferta.

Daca pompa trebuie schimbata la motorul utilajului tau, pompa de alimentare motor Yanmar 3TNV70 prezentata in imagini este o productie europeana de inalta calitate. Aceasta este cea mai buna alternativa disponibila si are un pret excelent.

Pompa de combustibil, cu tija actionata de axul cu came, dar si cu levier pentru amorsarea manuala a instalatiei este insotita si de garnitura dintre pompa si capacul de la distributie care sa asigure o durata lunga de viata si o eficienta sporita pe tot parcursul.

Pompa este pe stoc si o poti comanda acum ca sa ajunga maine la tine. Sau o poti ridica chiar azi de la sediul nostru din Bucuresti.

Alti specialisti comanda si filtrul de combustibil odata cu ea fiindca este recomandata inlocuirea impreuna pentru o perioada de exploatare mai lunga si o garantie extinsa a produsului.

Daca ai intrebari, doresti sa comanzi sau ai nevoie de sfaturile consilierilor nostri, contacteaza-ne acum! Iti acordam consultanta tehnica gratuita la fiecare apel si ne straduim sa ai cea mai buna oferta.

Pompa de alimentare Yanmar 3TNV70 are inclusa in pachet garantia care certifica calitatea productiei. Aceasta este valabila 12 luni de zile, din momentul achizitiei.

Coletul se poate livra in orice zona a tarii, prin curier rapid. Plata se achita la curier si verificarea se realizeaza tot in prezenta lui pentru a confirma multumirea fata de starea in care a ajuns.

Avantajul de a achizitiona de pe stoc este ca poti apela la mecanicii nostri pentru montaj. Ei sunt din diferite zone ale tarii, deci se vor prezenta rapid la punctul tau de lucru pentru schimbul eficient al pieselor vechi. Iar partea cea mai buna este ca ii poti solicita si cand fluxul de productie ti-a fost intrerupt de defectiuni tehnice grave aparute la motor sau orice alta componenta esentiala a utilajului. Pentru mai multe detalii ia legatura cu consilierii nostri!

Specificatii tehnice:
•Distanta intre gaurile de prindere pe motor este de 36 de mm, iar diametrul gaurilor este de 6.5mm.
•Conectorii tevilor de combustibil se prind de pompa cu ajutorul holenderelor (suruburi perforate) cu filet de M8 si pas 1,25.

Codul produsului este: U5S1WV8A-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura