Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare miniexcavator Yanmar Vio15

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Miniexcavator Yanmar Vio15
Out Of stock
Descriere
Trecerea de la o piesa originala la o alternativa de inalta calitate se face simtita doar la pret, daca este aleasa echivalenta dintr-un loc sigur. Pentru schimbarea pompei pe stocul nostru este o gama larga fabricata in Europa de un producator european.

Astfel ca, pompa de alimentare miniexcavator Yanmar Vio15 pe care o cautai este disponibila in varianta alternativa, la un pret exceptional. Iar garnitura dintre pompa si capacul de la distributie este inclusa in oferta.

Pompa de combustibil, cu tija actionata de axul cu came si cu levier pentru amorsarea manuala a instalatiei este o productie eficienta, sigura si stabila in orice conditii, pe care o poti exploata o vreme indelungata.

Daca schimbi si filtrul de combustibil odata cu ea, durata de viata se extinde avantajos precum si garantia produsului. Pentru comenzi suna la numerele de telefon afisate, trimite un e-mail sau completeaza cererea de oferta propusa pe site.

Stabilim impreuna daca pompa este compatibilta cu utilajul tau fiindca facem identificarea in functie de datele acordate. Iar consultanta tehnica este gratuita de fiecare data cand apelezi la serviciile noastre, deci contacteaza-ne acum pentru sfaturile specialistilor.
Se ofera la achizitionarea acestei pompe de alimentare si un certificat de garantie valabil 12 luni de zile, pentru orice situatii neprevazute.

Solicita piesa acum si iti este expediata la domiciliu in ziua urmatoare, prin intermediul serviciilor de curierat rapid. Plata ei o achiziti curierului si pentru a avea siguranta calitatii promise poti verifica pachetul in asistenta lui.
Poti avea piesa si azi daca te prezinti la depozitul nostru din Bucuresti pentru ridicarea ei personala.

Recomandam ca schimbul piesei sa fie efectuat de catre un profesionist si iti punem la dispozitie service-ul nostru mobil daca nu ai la cine sa apelezi. Prin intermediul acestuia ai asigurat un montaj de calitate la punctul de activitate, in scurt timp de la solicitare.
Tot acest service iti este alocat daca sunt probleme tehnice la motor sau la alte componente esentiale ale utilajului. Ei efectueaza reparatiile necesare, indiferent de complexitatea lor, deci nu ezita sa ne contactezi.

Specificatii tehnice:
•Distanta intre gaurile de prindere pe motor este de 36 de mm, iar diametrul gaurilor este de 6.5mm.
•Conectorii tevilor de combustibil se prind de pompa cu ajutorul holenderelor (suruburi perforate) cu filet de M8 si pas 1,25.

Cod pompa: LAQ02FYM-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura