Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare motor John Deere 6068

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 6068
Cod produs
FWTRO9VX-C-IA
Out Of stock
Descriere
Stocul nostru iti ofera cele mai bune pompe alternative cu care sa le inlocuiesti pe cele vechi, fiind productii europene de inalta calitate, la preturi foarte bune. Sunt sute de modele disponibile, printre care si aceasta pompa electrica alimentare John Deere 6068 din imaginile alaturate. Diferenta intre aceasta si alta alternativa este eficienta oferita in lucru si rezistenta ridicata la uzura. Ea este fabricata din materiale durabile care nu intampina probleme in conditii dificile de lucru, iar daca se inlocuieste si filtrul de combustibil, durata de viata este prelungita considerabil.

Pompa electrica de combustibil functioneaza la 12V, 6.5A si asigura un debit de 125 litri pe ora, la o presiune maxima de 3 Bari. Daca este componenta de care ai nevoie, comanda acum si ajunge maine in localitatea ta! Pentru a achizitiona doar piesele care se potrivesc utilajului tau, ia legatura cu consilierii nostri care iti fac identificarea celor de care esti interesat in functie de datele acordate despre modelul detinut. Dupa verificarea compatibilitatii iti vor da toate detaliile tehnice si iti vor oferta la cel mai avantajos pret.

Pompa electrica alimentare John Deere 6068 - piesa produsa de europeni!

Toate motoarele cu combustie interna se bazeaza pe un combustibil pentru a pune motorul in miscare. Acest combustibil este depozitat intr-un rezervor si pompa trimite combustibilul din rezervor catre motor. Pe scurt, asa functioneaza o pompa electrica de alimentare cu combustibil. Nu te batem la cap cu informatii prea tehnice, dar retine sa ai grija la consumabilele folosite.

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!

Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Pompa electrica de alimentare pentru motor John Deere 6068 vine insotita de garantie, utila pentru orice situatii neprevazute. Valabilitatea ei este de 12 luni de zile, din momentul achizitiei.

Modalitatea de livrare este prin intermediul serviciilor de curierat, iar durata transportului este de o zi lucratoare. Plata se achita in sistem ramburs, iar daca mentionezi in prealabil poti verifica inainte integritatea piesei primite. Daca ai nevoie de pompa electrica alimentare John Deere 6068 urgent, poti veni azi la sediul nostru fiindca se afla pe stoc.

Programeaza montajul tot la noi si va veni un specialist la punctul tau de lucru pentru a se asigura ca schimbul este realizat in mod optim. El iti poate verifica utilajul si de alte probleme tehnice, in vederea solutionarii lor in cel mai scurt timp. Se pot realiza reparatii curente sau capitale, suduri speciale, alezari sau alte lucrari necesare. Contacteaza-ne fara ezitare pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice

Intrarea si iesirea sunt de 8 mm
Diametrul cilindrului este de 52 mm
Diametru la prindere este de 54 mm
Lungimea cilindrului este egala cu 118 mm
Lungimea completa este de 205 mm

Pompa electrica de alimentare se poate monta si pe motoarele John Deere 6068HN054, John Deere 6068NHW03.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura