Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare utilitara John Deere 6x4

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Utilitara John Deere 6x4
Cod produs
VM0LIW4P-C-MI
Out Of stock
Descriere
Pompa electrica alimentare John Deere 6x4 presupune o investitie minima pentru un randament maxim. Acest lucru se datoreaza echivalentei pompei pe care ti-o recomandam cu modelul original, pompa ce beneficiaza de un pret mult mai avantajos. Ea este fabricata in Europa sub atentia unui producator de renume si se poate caracteriza prin eficienta, siguranta si durabilitatea materialelor, ca sa enumeram doar cateva din avantajele asociate piesei. Calitatea superioara a piesei, garantata, permite inlocuirea chiar si a pompei mecanice de alimentare, montajul fiind usor de realizat.
Asteptam apelurile tale pentru a-ti putea oferi detalii suplimentare despre piesa si pentru a stabili compatibilitatea cu utilajul tau. Beneficiezi de experienta si priceperea noastra atunci cand cauti solutii tehnice pentru utilajul tau si de fiecare data cand cumperi piese de schimb primesti gratuit consultanta tehnica specializata!
Pompa electrica alimentare John Deere 6x4 este un energizant permanent pentru motorul tau!
Atunci cand motorul scoate zgomote neobisnuite, porneste greu iar acceleratia e lenta, ai nevoie cu siguranta de o pompa noua de alimentare cu combustibil. Alimentarea cu sincope a motorului se resimte in functionarea lui,  iar energia intregului utilaj este diminuata! Poti sa-ti faci viata mai usoara montand profesionist o pompa de calitate!
Suna-ne, consilierea e gratuita!
O parere avizata in ceas de cumpana te poate salva de mult timp pierdut. Suna-ne, explica pe scurt care este problema, si vei vedea cat de eficienti sunt specialistii nostri cand e vorba sa identifice o defectiune, piesa de schimb compatibila cu utilajul tau si, eventual, mesterul care sa te ajute la montaj!
Pompa electrica de alimentare utilitara John Deere 6x4 are un certificat de garantie de 1 an. Pentru prelungirea duratei ei de viata e important sa o montezi corect!
Livrarea pompei se face direct din depozitul nostru pompa electrica alimentare John Deere 6x4 comandata putand fi expediata in orice localitate din tara. Durata transportului este de o zi lucratoare, iar la primirea coletului se poate verifica piesa in prezenta curierului.  Modalitatea de plata este ramburs si se poate achita la final, pentru a te asigura intai de calitatea promisa.
Doresti asistenta tehnica la montarea pompei? Nimic mai simplu!
Noi iti punem la dispozitie atelierul mobil, mecanicii nostri colaboratori de pe intreg cuprinsul tarii, pot monta pompa sau pot efectua orice reparatie necesita echipamentul, la punctul de lucru al acestuia, intr-un interval de timp optim de la solicitare. Ii poti solicita pentru reparatii complexe sau doar revizii periodice. Pentru orice informatii despre acest serviciu sau pentru o programare, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

• Prinderea in 2 suruburi
• Alimentarea printr-o mufa cu 2 pini
• Functioneaza la 12 V
• Admisia de 8 mm
• Iesirea de 8 mm
• Lungimea totala este de 115 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura