Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare utilitara John Deere 2030

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 2030
Cod produs
3EZ4J1HC-C-MI
Out Of stock
Descriere
Pompa electrica alimentare John Deere 2030 este o productie europeana ce poate fi supusa la multiple solicitari fara ca randamentul acesteia sa scada. O recomandam cu incredere pentru ca poate tine locul piesei originale, la un pret mult mai bun. Rezultatele in exploatarea ei sunt in totalitate pozitive, de aceea eficienta modelului permite chiar si inlocuirea pompei mecanice de alimentare, printr-un montaj usor de realizat.
Daca vrei sa faci inlocuirea maine, e de ajuns sa plasezi acum o comanda, direct pe site sau telefonic, pentru ca stocul pentru aceasta pompa il mentinem permanent aprovizionat.
Vei alege cu usurinta pompa potrivita, pentru ca iti oferim mereu consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor de care ai nevoie.
Trebuie sa stii ca avem si o echipa de mecanici, priceputa si dornica sa te ajute sa ai un utilaj bine intretinut. Intreaba despre ea!
Pompa electrica alimentare John Deere 2030 este un energizant permanent pentru motorul tau!
Atunci cand motorul scoate zgomote neobisnuite, porneste greu iar acceleratia e lenta, ai nevoie cu siguranta de o pompa noua de alimentare cu combustibil. Alimentarea cu sincope a motorului se resimte in functionarea lui,  iar energia intregului utilaj este diminuata! Poti sa-ti faci viata mai usoara montand profesionist o pompa de calitate!
Suna-ne, consilierea e gratuita!
O parere avizata in ceas de cumpana te poate salva de mult timp pierdut. Suna-ne, explica pe scurt care este problema, si vei vedea cat de eficienti sunt specialistii nostri cand e vorba sa identifice o defectiune, piesa de schimb compatibila cu utilajul tau si, eventual, mesterul care sa te ajute la montaj!
Pompa electrica de alimentare utilitara John Deere 2030 are un certificat de garantie de 1 an. Pentru prelungirea duratei ei de viata e important sa o montezi corect!
Livrarea pompei se face direct din depozitul nostru pompa electrica alimentare John Deere 2030 comandata putand fi expediata in orice localitate din tara. Durata transportului este de o zi lucratoare, iar la primirea coletului se poate verifica piesa in prezenta curierului.  Modalitatea de plata este ramburs si se poate achita la final, pentru a te asigura intai de calitatea promisa.
Doresti asistenta tehnica la montarea pompei? Nimic mai simplu!
Noi iti punem la dispozitie atelierul mobil, mecanicii nostri colaboratori de pe intreg cuprinsul tarii, pot monta pompa sau pot efectua orice reparatie necesita echipamentul, la punctul de lucru al acestuia, intr-un interval de timp optim de la solicitare. Ii poti solicita pentru reparatii complexe sau doar revizii periodice. Pentru orice informatii despre acest serviciu sau pentru o programare, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

• Prinderea in 2 suruburi
• Alimentarea printr-o mufa cu 2 pini
• Functioneaza la 12 V
• Admisia de 8 mm
• Iesirea de 8 mm
• Lungimea totala este de 115 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura