Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare Sidat 70147

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Sidat 70147
Cod produs
4T1YZPFS-C-IA
Out Of stock
Descriere
Stocul este aprovizionat constant cu o gama larga de pompe pe care sa le achizitionezi rapid si la cel mai competitiv pret. Astfel ca pompa electrica de alimentare Sidat 70147 pe care o cautai este disponibila aici la un pret excelent. Ea nu este originala, dar este fabricata de un producator european astfel incat sa echivaleze modelul la cele mai mici detalii. De la eficienta in lucru pana la rezistenta la uzura pe termen lung, rezultatele sunt la fel de satisfacatoare, de aceea o recomandam cu incredere.

Pompa functioneaza la 12V, 6.5A si asigura un debit de 125 litri pe ora, la o presiune maxima de 3 Bari. Filtrul de combustibil care se recomanda a fi schimbat impreuna cu ea este, de asemenea, prezent pe stoc. Prin inlocuirea lor impreuna este asigurata o garantie extinsa a produsului si o durata de viata mult mai lunga. Daca nu esti sigur de compatibilitatea pompei cu motorul utilajului tau, cere sfatul consilierilor nostri.

Pompa electrica de alimentare Sidat 70147 - un exemplu de perfectiune!

Motorul nu porneste? Pompa electrica de alimentare cu combustibil poate fi vinovata de treaba asta. Nu toata lumea se pricepe la mecanica, deci e complicat sa depistezi avaria la utilajul tau. Chiar daca nu stim sa le reparam, este crucial sa intelegem in termeni usurei ce fac mecanismele echipamentelor. Spre exemplu, pompa de alimentare conduce combustibilul din rezervor catre motor, il alimenteaza cu energie.

Doar la ACN Piese Utilaje beneficiezi de consultanta gratuita!

Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Garantia este valabila 1 an de zile, din momentul achizitiei, si este adaugata in pachetul pompei alaturi de factura. Pompa electrica de alimentare Sidat 70147 trebuie montata corect pentru a te bucura de garantie linistit!

Ridicarea personala a coletului cu pompa electrica de alimentare Sidat 70147 se efectueaza de la sediul nostru, iar livrarea la domiciliu se face prin curier rapid. In cazul asta beneficiezi de piesa in ziua urmatoare dupa plasarea comenzii si plata se achita la curier. Tot in prezenta lui se recomanda a fi verificata starea piesei pentru a nu exista nemultumiri ulterioare.

Dispunem si de o echipa de mecanici bine pregatita care poate asista la montajul pompei pentru a fi efectuat corect. Se fac interventii si pentru probleme mai grave care iti afecteaza motorul sau alte componente esentiale. De regula, nu este necesara deplasarea utilajului in service, fiindca se prezinta ei la punctul tau de lucru. Ia legatura cu departamentul nostru tehnic pentru mai multe detalii sau programari!

Specificatii tehnice

Intrarea si iesirea sunt de 8 mm
Diametrul cilindrului este de 52 mm
Diametru la prindere este de 54 mm
Lungimea cilindrului este egala cu 118 mm
Lungimea completa este de 205 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura