Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare combina John Deere CH530

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere CH530
Cod produs
ZECR6G8H-C-IA
Out Of stock
Descriere
Raportul calitate/pret al acestui produs este fenomenal! Pompa electrica alimentare John Deere CH530 din oferta noastra vorbeste de la sine atunci cand nu stii de unde sa alegi alternativa originalei. Acest model este fabricat in Uniunea Europeana cu atentie maxima la caracteristicile esentiale, cele care asigura rezultate la fel de satisfacatoare. Eficienta si siguranta in lucru, fiabilitatea sau stabilitatea sunt doar cateva dintre ele, iar daca o inlocuiesti odata cu filtrul de combustibil, durata de viata se prelungeste simtitor.

Pompa electrica functioneaza la 12V, 6.5A si asigura un debit de 125 litri pe ora, la o presiune maxima de 3 Bari. Avantajul esential al acestei variante alternative este pretul mult mai mic. Cere o oferta si convinge-te! Te ajutam cu orice detalii suplimentare despre aceasta pompa sau oricare alt produs disponibil. Vrem ca tu sa beneficiezi doar de piesele potrivite si avantajoase, de aceea iti acordam consultanta tehnica gratuita la fiecare piesa noua de care esti interesat. Si nu uita ca avem service, montajul nu-ti va mai da batai de cap!

Pompa electrica alimentare John Deere CH530 - piesele de calitate se gasesc in depozitul nostru!

Pompa de combustibil este una dintre cele mai importante piese, fiind responsabila pentru alimentarea cu combustibil a sistemului si mentinerea presiunii normale a acestuia. Daca pompa electrica de alimentare moare, nu mai are cine sa trimita combustibil la motor si acesta evident ca nu poate porni, iar daca fluxul este intrerupt, utilajul se va opri. Un sfat prietenesc: foloseste consumabile de calitate!

Contacteaza-ne! Te intampinam cu sfaturi bune!

Alegand sa apelezi la compania noastra, vei avea parte de consultanta gratuita! Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul piesei la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Eventual vom dezvolta un parteneriat, mentenanta utilajelor nu iti va mai da batai de cap si nu-ti vei mai face probleme si nervi la fiecare avarie care apare vrei nu vrei.

Achizitionand pompa electrica de alimentare pentru combina John Deere CH530 din oferta noastra, beneficiezi si de garantie pentru un an de zile.

Pompa electrica alimentare John Deere CH530 o putem expedia catre orice localitate prin intermediul curieratului rapid pentru a beneficia de el in timp util. Ca sa fii convins ca platesti calitatea promisa poti deschide pachetul in prezenta curierului, inainte de ramburs. Te asteptam si la sediul nostru daca vrei sa ridici piesa azi. Stocul este permanent disponibil.

Mecanicii cu care colaboram pot interveni rapid la punctul de lucru al echipamentului daca doresti ca un profesionist sa se ocupe de montaj. La cerere, se prezinta si pentru alte probleme tehnice aparute, efectuand atat reparatii curente, cat si capitale. Contacteaza-ne acum si afla mai multe detalii!

Specificatii tehnice

Intrarea si iesirea sunt de 8 mm
Diametrul cilindrului este de 52 mm
Diametru la prindere este de 54 mm
Lungimea cilindrului este egala cu 118 mm
Lungimea completa este de 205 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura