Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru miniexcavator Kobelco SK014

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Kobelco SK014
Out Of stock
Descriere
Poti avea randament maxim in lucru si cu o alternativa, daca o alegi din locul potrivit. In stocul nostru se afla o gama larga de pompe alternative, fabricate in Europa la cele mai inalte standarde. Printre sutele de modele se regaseste si aceasta pompa de alimentare pentru miniexcavator Kobelco SK014 (din imagini).

Avantajul achizitiei acestui model este pretul mult mai mic al productiei, eficienta maxima pe care o ofera la fiecare solicitare si functionarea optima, chiar si in conditii grele de lucru.

Pompa de alimentare mecanica, cu tija actionata de axul cu came, dar si cu levier pentru amorsarea manuala a instalatiei, o avem mereu prezenta in depozit. De asemenea, se livreaza alaturi de garnitura dintre pompa de combustibil si capacul de la distributie.
Iti recomandam si achizitionarea filtrului de combustibil alaturi de ea. Astfel, te vei bucura de o exploatare extinsa si de o garantie cu valabilitate prelungita.

Cu mai multe detalii despre pompa de alimentare Kobelco SK014 te ajuta personalul nostru calificat, de aceea te incurajam sa ne contactezi pentru orice piese de schimb ai nevoie la utilaj. Ei acorda gratuit consultanta tehnica de specialitate oricarui client al nostru, pentru a achizitiona mereu piesele noi potrivite.

Iti expediem pompa de alimentare impreuna cu factura si un certificat de garantie valabil 12 luni de zile, din momentul achizitiei.

Sediul firmei se afla in Bucuresti si te asteptam si azi pentru ridicarea personala a coletului. Daca nu este o optiune buna pentru tine, trimite-ne datele locatiei tale si o primesti in ziua urmatoare comenzii. Plata ei se achita curierului, iar verificarea se efectueaza tot in prezenta lui, pentru a te convinge ca achiti un produs ajuns in stare perfecta.

Montajul iti sugeram sa il efectueze un specialist, iar daca nu ai la cine sa apelezi trimitem un mecanic din zona la punctul tau de lucru. El iti va efectua montajul astfel incat sa te bucuri de piesa vreme indelungata, iar daca ai nevoie intervine si asupra motorului pentru remedierea lui. Se efectueaza reparatii curente sau capitale, deci nu ezita sa ne contactezi pentru programari sau detalii suplimentare!

Specificatii tehnice:
•Distanta intre gaurile de prindere pe motor este de 36 de mm, iar diametrul gaurilor este de 6.5mm.
•Conectorii tevilor de combustibil se prind de pompa cu ajutorul holenderelor (suruburi perforate) cu filet de M8 si pas 1,25.

Codul pompei: IROEQX20-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura