Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare Linde 2P0201758

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Linde 2P0201758
Cod produs
LI4X2GNK-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Linde 2P0201758 din imagini este o productie alternativa pe care o poti achizitiona imediat la un pret redus, insa poate conferi si un plus de eficienta motorului tau. Fiind fabricata in Europa, calitatea nu este un dezavantaj, ci un motiv in plus pentru care achizitionarea acestui model este rentabila. Pompa functioneaza la 12V, 6.5A si asigura un debit de 125 litri pe ora, la o presiune maxima de 3 Bari. Se poate inlocui si filtrul de combustibil odata cu ea si timpul de exploatare se amplifica considerabil.

Noi recomandam acest model deoarece poate fi utilizat in mod repetat chiar si in conditii dificile, iar rezultatele sunt la fel de satisfacatoare precum ale modelului original inlocuit. Te vei convinge daca o comanzi acum! O descriere mai amanuntita a acesteia iti poate oferi personalul nostru. Contacteaza-ne acum si vom sta la dispozitia ta pana gasim cea mai potrivita varianta de pompa compatibila cu modelul utilajului pe care il detii. Consultanta tehnica este gratuita, atat acum, cat si la viitoarele comenzi noi.

Pompa de alimentare Linde 2P0201758 - optimizeaza randamentul utilajului!

Pompa electrica de alimentare cu combustibil este foarte delicata. Ea transporta combustibilul din rezervor catre motor. Iti dam cateva ponturi ca sa o ingrijesti cum trebuie: foloseste combustibil de calitate superioara si nu utiliza echipamentul cu rezervorul pe „rosu”! Foloseste filtre bune si schimba-le la timp! Nu cumpara ieftin si prost, cand tragi linie, vei cheltui practic mai mult.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!

Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Garantia care certifica schimbul modelului in cazul unei situatii neprevazute, fara a fi necesara vreo plata suplimentara, este valabila 1 an de zile, din momentul achizitiei. Pompa electrica de alimentare Linde 2P0201758 trebuie montata corect!

Mentinem pompa de alimentare Linde 2P0201758 disponibila in permanenta, asadar poti ridica coletul azi de la sediul nostru. Pentru livrarea ei in alta localitate apelam la serviciile de curierat rapid care pot ajunge a doua zi lucratoare la punctul indicat de tine. La receptia pachetului se recomanda a fi efectuata verificarea piesei dupa care sa se achite rambursul curierului.

Pe langa echipa noastra de consilieri poti apela la mecanicii nostri atunci cand apar defectiuni tehnice la utilaj. Ei intervin de regula la punctul tau de lucru si remediaza orice fel de problema prin reparatii sigure si de durata. De asemenea, iti ofera ajutor la montajul piesei comandate pentru a asigura functionarea optima pe tot parcursul exploatarii. Suna acum pentru detalii suplimentare sau programari!

Specificatii tehnice

Intrarea si iesirea sunt de 8 mm
Diametru cilindrului este de 52 mm
Diametru la prindere este de 54 mm
Lungime cilindru este egala cu 118 mm
Lungime completa este de 205 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura