Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana din butuc pentru vola Case 21D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 21D
Cod produs
50BVW9ZJ-S
Out Of stock
Descriere
Coroana preia cuplul de la cele 3 pinioane din reductor si il transmite la roata, prin intermediul butucului. Daca piesa care a echipat vola de noua da semne de uzura, schimb-o cat mai rapid cu aceasta coroana din butuc pentru vola Case 21D prezenta in oferta noastra! Este piesa originala Carraro, recomandata de producatorul utilajului pentru aceasta situatie.

Cere acum oferta pentru coroana butuc vola Case 21D - avem piesa pe stoc si are un pret foarte competitiv!
O poti comanda imediat printr-un simplu apel telefonic sau prin completarea formularului de pe site. Putem comunica foarte eficient si prin email sau pe WhatsApp.

Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile pe care ti le punem la dispozitie, te rugam sa te adresezi consilierilor nostri specializati. Suntem oricand deschisi sa te ajutam sa iei cea mai buna decizie pentru afacerea ta. De aceea, atunci cand cumperi piese de schimb de la noi, iti oferim consultanta tehnica gratuita.

Coroana butuc Case 21D este o piesa ce merita atentia si increderea ta - va ramane in garantie 6 luni de la data achizitiei.

Piesa ajunge la tine imediat, prin curier rapid - oriunde in tara. O platesti atunci cand o primesti si o poti verifica, deschizand coletul inainte de a achita rambursul. Pentru a ridica coroana butuc vola Case 21D direct de la noi, te asteptam in apropiere de Bucuresti, la sediul nostru.

Cauti un atelier specializat, pentru a monta coroana din butuc in deplina siguranta?
Venim acolo unde este vola si o reparam complet cu ajutorul mecanicilor nostri colaboratori, aflati in toate judetele tarii. Pentru mai multe detalii despre acest serviciu - disponibil in toata Romania, te rugam sa ne contactezi!

Specificatii tehnice
Dantura interioara: 60 de dinti
Diametrul interior masurat din varful dintelui: 175mm
Diametrul interior masurat de la baza dintelui: 182mm
Diametrul exterior 202mm
Inaltimea totala: 55mm
Inaltimea danturii: 39mm

Codul produsului: 50BVW9ZJ-S
Trimite mesaj
Din Gura in Gura