Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana din butuc pentru vola New Holland LW50.B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LW50.B
Cod produs
EBOZRW91-S
Out Of stock
Descriere
Utilajul lucreaza la parametrii corecti o mare perioada de timp daca este echipat cu piese originale, de cea mai buna calitate. Acestea prezinta un nivel superior de siguranta in mers si au o fiabilitate ireprosabila. In situatia in care coroana care asigura transmiterea fortei de la pinioane la butucul rotii a cedat, alege sa o inlocuiesti cu aceasta coroana din butuc pentru vola New Holland LW50.B din oferta noastra!

Pentru ca este o componenta originala Carraro - ce beneficiaza de garantie.

Cere acum o oferta pentru coroana butuc vola New Holland LW50.B - o avem pe stoc la un pret excelent!
Comanzi coroana rapid, cu un simplu apel telefonic catre noi. Iti oferim cu placere toate informatiile care te intereseaza despre piesele din oferta noastra si iti aducem pe comanda orice componenta iti trebuie pentru reparatia sau mentenanta volei.
Pentru a alege piesele de schimb potrivite activitatii tale cu utilajul - iti acordam consultanta tehnica gratuita.

Coroana butuc vola New Holland LW50.B este in garantie timp de 6 luni, de la data achizitiei. Garantia ramane intacta in conditii de instalare corecta.

Expediem aceasta coroana butuc New Holland LW50.B oriunde iti trebuie, pe intreg teritoriul tarii - prin curierat rapid. Platesti marfa atunci cand o primesti si poti deschide coletul pentru a o verifica in prealabil. Coroana, odata comandata, poate fi luata si direct de la depozitul nostru de langa Bucuresti.

Vrei sa montezi rapid coroana din butuc si sa iti reiei lucrul cu vola in siguranta?
Avem echipe specializate de mecanici priceputi in toate judetele tarii, pregatite sa iti vina in ajutor imediat si sa remedieze toate problemele utilajului, chiar la punctul tau de lucru. Te rugam sa ne contactezi telefonic pentru mai multe detalii sau pentru a programa o lucrare de reparatii!

Specificatii tehnice

Dantura interioara: 60 de dinti
Diametrul interior masurat din varful dintelui: 175mm
Diametrul interior masurat de la baza dintelui: 182mm
Diametrul exterior 202mm
Inaltimea totala: 55mm
Inaltimea danturii: 39mm

Codul produsului: EBOZRW91-S
Trimite mesaj
Din Gura in Gura