Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana de butuc pentru vola New Holland W60

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland W60, W60TC, W60BTC
Cod produs
E6FMUALR-M
Out Of stock
Descriere
Coroana de butuc pentru vola New Holland W60 pe care ti-o recomandam este o piesa originala, pe care o propunem spre vanzare la un pret promotional.
Livram piesa in baza unei comenzi. Poti plasa o comanda cu usurinta, daca ne suni la unul dintre numerele de telefon afisate sau prin completarea formularului de pe site.

Cere acum o oferta, aceasta coroana de butuc se poate monta si pe vola New Holland W60TC si New Holland W60BTC

Coroana din butuc are un rol esential in asigurarea mobilitatii si a bunei functionari a utilajului. De asemenea, o corecta indeplinire a functiei coroanei previne aparitia unor defectiuni ce ar putea afecta, cu timpul, mai multe componente ale volei.
Atunci cand situatia impune schimbarea piesei vechi a utilajului, recomandarea noastra este sa alegi o coroana originala, pentru a-ti asigura buna functionare a angrenajului si pentru a beneficia de o durata de exploatare cat mai mare, pana la urmatoarea reparatie.

Alege si tu o componenta de origine, iar din partea noastra vei primi o oferta cat mai buna!
De asemenea, pentru o oferta cuprinzand mai multe elemente ale transmisiei finale, apeleaza cu incredere la unul dintre consultantii nostri tehnici!
Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea pieselor noi din oferta noastra si iti dam detalii si despre serviciile tehnice pe care noi le putem asigura, la punctul tau de lucru!

Aceasta coroana butuc New Holland W60 detine un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni pentru defectiunile din fabrica! Iti este inmanat la primirea coletului! Aceste defectiuni sunt extrem de rare, insa te asiguram ca vom gasi impreuna o rezolvare in favoarea ta, atunci cand ti se intampla tie!

O astfel de coroana butuc noua va ajunge in orice localitate a tarii, prin intermediul curieratului rapid. Modalitatea de plata este ramburs si ai optiunea de a deschide si de a verifica pachetul la primire, inainte de a achita.
Pentru a ridica coroana butuc vola New Holland W60 comandata direct de la sediul firmei, te asteptam pe la noi, in apropiere de Bucuresti.

Daca ai nevoie de asistenta la montarea piesei noi, una dintre echipele noastre de interventie mobila poate efectua lucrarea la punctul de lucru al volei. Efectuam si reparatii complexe sau punctuale, revizii periodice. Avantajele acestui serviciu sunt:

Deplasare in localitatea in care se afla utilajul
Timpul rapid de interventie
O reparatie durabila
Pentru mai multe detalii, te rugam sa contactezi departamentul tehnic al firmei!

Specificatii tehnice
Piesa face parte din angrenajul reductor din butucul rotii, fiind un element cheie in transmisia cuplului din pinioane catre butuc.

Dantura interioara: 60 de dinti
Diametrul interior masurat din varful dintelui: 175mm
Diametrul interior masurat de la baza dintelui: 182mm
Diametrul exterior 202mm
Inaltimea totala: 55mm
Inaltimea danturii: 39mm

Codul produsului este: E6FMUALR-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura