Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru miniexcavator Kobelco SK25SR-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Miniexcavator Kobelco SK25SR-2
Out Of stock
Descriere
O piesa echivalenta iti poate oferi un pret mai bun decat al originalei, iar daca o alegi din locul potrivit ai si rezultate satisfacatoare in privinta calitatii. Noi te incurajam sa alegi pompa de alimentare Kobelco SK25SR-2 alternativa fabricata in Europa.

Ea este la fel de fiabila si stabila, iar pe termen lung este singura de acest gen care poate asigura o functionarea optima si eficienta. In plus, este insotita de garnitura dintre pompa de combustibil si capacul de la distributie ce o face mult mai durabila.

Pompa de alimentare mecanica, cu tija actionata de axul cu came, dar si cu levier pentru amorsarea manuala a instalatiei este recomandata a fi schimbata alaturi de filtrul de combustibil. Astfel, ai mai mari sanse sa te bucuri de o exploatare extinsa.

Pentru orice curiozitati legate de produsele pe care ti le putem oferta, contacteaza-ne la numerele de telefon afisate! Iti acordam informatii tehnice, verificam compatibilitatea lor cu tipul utilajului pe care il deti si iti prezentam cea mai avantajoasa optiune. Consultanta de specialitate este gratuita!

Garantia pe care o primesti alaturi de pompa are valabilitate 1 an de zile, din momentul achizitiei.

Expediem coletul in localitatea ta prin intermediul serviciilor de curierat rapid. Receptia are loc a doua zi si sugeram sa fie efectuata verificarea piesei primite in prezenta curierului. Plata se achita acestuia la final.

Opteaza pentru ridicarea personala daca esti din Bucuresti si ai nevoie de piesa azi. Stocul este permanent disponibil.

Cu ajutorul mecanicilor nostri poti asigura si un montaj optim al piesei. Doar mentioneaza in cerere de programarea montajul si iti trimitem un specialist la punctul de lucru. La cerere, se prezinta si pentru remedierea motorului, fie ca este vorba de o reparate curenta sau capitala. Pentru mai multe detalii ia legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice:
•Distanta intre gaurile de prindere pe motor este de 36 de mm, iar diametrul gaurilor este de 6.5mm.
•Conectorii tevilor de combustibil se prind de pompa cu ajutorul holenderelor (suruburi perforate) cu filet de M8 si pas 1,25.

Codul pentru aceasta pompa: PXT4O7KQ-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura