Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare Renault 5010435234

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Renault 5010435234
Cod produs
XN342BLQ-C-IA
Out Of stock
Descriere
Orice inlocuire efectuata reprezinta randamentul la care doresti sa lucrezi, de aceea calitatea este un criteriu esential dupa care iti ofertam piesele necesare. Astfel, daca pompa vrei sa o inlocuiesti la un pret redus, iti punem la dispozitie aceasta pompa de alimentare Renault 5010435234 - o productie europeana alternativa, de calitate garantata. Ea functioneaza la 12V, 6.5A si asigura un debit de 125 litri pe ora, la o presiune maxima de 3 Bari.

Eficienta, siguranta si fiabilitatea sunt doar cateva din avantajele pe care le prezinta, iar datorita materialelor durabile este garantat un mediu stabil de lucru. O recomandam cu incredere pentru inlocuirea pe termen lung si mentinem stocul permanent disponibil pentru a putea beneficia de ea in cel mai scurt timp posibil. Asteptam apelurile tale pentru orice detalii suplimentare doresti. Te ajutam sa identifici corect fiecare componenta necesara si nu taxam in niciun fel consultanta tehnica in aceasta directie.

Pompa de alimentare Renault 5010435234 - nu intarzia sa plasezi comanda!

Toate motoarele cu combustie interna se bazeaza pe un combustibil pentru a pune motorul in miscare. Acest combustibil este depozitat intr-un rezervor si pompa trimite combustibilul din rezervor catre motor. Pe scurt, asa functioneaza o pompa electrica de alimentare cu combustibil. Nu te batem la cap cu informatii prea tehnice, dar retine sa ai grija la consumabilele folosite.

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!

Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Certificatul de garantie prin intermediul caruia poti realiza schimbul modelului in cazul unei situatii neprevazute este valabil 1 an de zile, din momentul achizitiei. pastreaza documentele care vin alaturi de pompa electrica de alimentare Renault 5010435234 comandata.

Coletul cu pompa de alimentare Renault 5010435234 se expediaza catre orice localitate din tara, prin curier rapid. Ajunge a doua zi de la plasarea comenzii si se achita curierului la final. Ca sa evitam si posibilele nemultumiri cu privire la starea piesei dupa transport sugeram sa deschizi pachetul in prezenta lui. Poti opta si pentru ridicarea personala din depozitul nostru.

Nu uita ca poti solicita echipa noastra de mecanici daca doresti sa ne ocupam de problemele tehnice aparute la utilajul tau. Se pot restabili standardele de calitate la nivelul unui echipament nou prin reparatii eficiente si de durata, fara a fi necesara deplasarea intr-un service. Profita de acest serviciu si pentru a programa montajul pieselor achizitionate!

Specificatii tehnice

Intrarea si iesirea sunt de 8 mm
Diametru cilindru este de 52 mm
Diametru la prindere este de 54 mm
Lungimea cilindrului este egala cu 118 mm
Lungime completa este de 205 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura