Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare Iveco 500314007

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Iveco 500314007
Cod produs
BYV821HP-C-IA
Out Of stock
Descriere
Daca vrei o alternativa de succes pentru inlocuirea originalei, aceasta pompa electrica alimentare Iveco 500314007 este potrivita nevoilor tale. Ea se fabrica in Europa sub atentia unui producator de renume, respectand standardele de calitate superioara. Pompa functioneaza la 12V, 6.5A si asigura un debit de 125 litri pe ora, la o presiune maxima de 3 Bari. Odata cu ea este recomandat sa inlocuiesti si filtrul de combustibil, pentru a beneficia de o exploatare extinsa si conditii optime de functionare.

Fiind o productie alternativa, pretul de achizitie este in avantajul tau, iar, datorita stocului aprovizionat constant, ai posibilitatea de a realiza schimbul a doua zi de la plasarea comenzii. Pentru detalii suplimentare sau verificarea compatibilitatii cu utilajul tau ia legatura cu personalul nostru. Ai la dispozitie un specialist pentru a te ajuta cu toate informatiile, consultanta tehnica fiind gratuita de fiecare data cand apelezi la noi.

Pompa electrica alimentare Iveco 500314007 - detine calitati tehnice foarte bune!

Motorul nu porneste? Pompa electrica de alimentare cu combustibil poate fi vinovata de treaba asta. Nu toata lumea se pricepe la mecanica, deci e complicat sa depistezi avaria la utilajul tau. Chiar daca nu stim sa le reparam, este crucial sa intelegem in termeni usurei ce fac mecanismele echipamentelor. Spre exemplu, pompa de alimentare conduce combustibilul din rezervor catre motor, il alimenteaza cu energie.

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!

Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Garantia care certifica faptul ca poti inlocui pompa electrica de alimentare Iveco 500314007 cu una noua in cazul unei situatii neprevazute, daca montajul si exploatarea au fost efectuate in conditii optime, este valabila 1 an de zile.

Comanda acum pompa electrica alimentare Iveco 500314007 si iti punem pachetul pe curier rapid cu ridicare a doua zi. La receptia lui curierul va incasa rambursul dupa care va asista la verificarea piesei pentru a evita orice nemultumire ulterioara. Totodata, daca reprezinta o optiune mai buna pentru tine, poti ridica coletul de la sediul nostru.

Primim si cereri de montaj deoarece colaboram cu mecanici din intreaga. Ei sunt trimisi la punctul indicat de tine pentru orice fel de interventii, de la montajul optim al pieselor comandate pana la reconditionarea completa a componentelor uzate. Contacteaza-ne acum pentru a afla mai multe detalii sau a programa lucrarea dorita!

Specificatii tehnice

Intrarea si iesirea sunt de 8 mm
Diametru cilindru este de 52 mm
Diametru la prindere este de 54 mm
Lungime cilindru egala cu 118 mm
Lungimea completa este de 205 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura