Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare Deutz 02111299

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz 02111299
Out Of stock
Descriere
Motorul tau are nevoie de o pompa noua? Iti punem la dispozitie aceasta pompa de alimentare Deutz 02111299 la un super pret, pentru a beneficia de o alternativa de cea mai buna calitate.

Aceasta este conceputa in Europa de un producator de renume, ceea ce o situeaza in topul echivalentelor, fiind un model la fel de eficient si sigur precum originalul, asa incat sa iti asigure o exploatare de lunga durata, indiferent de conditii.

Pompa de alimentare Deutz 02111299 poate fi comandata acum pentru a ajunge maine in localitatea ta. De asemenea, pentru ca avem stocul permanent aprovizionat, o poti achizitiona personal de la sediul nostru din Bucuresti.

Consilierii nostri sunt incantati sa te ajute cu mai multe detalii legate de pompa, compatibilitatea ei cu utilajul tau sau oferta. La fiecare piesa noua de care esti interesat beneficiezi de consultanta tehnica gratuita, pentru a asigura achizitionarea corespunzatoare in functie de modelul pe care il detii.

Garantia care certifica faptul ca piesa prezinta o calitate superioara este valabila 12 luni de zile, din momentul plasarii comenzii.

Coletul se poate livra in orice zona a tarii, prin intermediul serviciilor de curierat rapid. Ca sa fii sigur ca piesa primita se afla in stare perfecta, inainte de a achita rambursul, deschide coletul in prezenta curierului.

Montajul ar fi bine sa fie efectuat in asistenta unui specialist pentru a putea beneficia de garantie si de o functionare optima a piesei. Noi iti putem fi de folos prin intermediul service-ului mobil pe care il poti solicita indiferent de problemele tehnice aparute la utilaj. Cu ajutorul acestuia, vei avea un montaj efectuat corect si sigur, iar reparatiile realizate vor asigura un randament maxim pe termen lung. Suna acum la unul din numerele de telefon afisate pentru a afla mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

Conform fisei de intretinere a motorului, pentru a proteja pompa de alimentare si sistemul de injectie, se recomanda schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa.

Codul pentru acest produs: 1TV9UECX-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura