Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru motor Yanmar 3D75

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Motor Yanmar 3D75
Out Of stock
Descriere
Daca nu ai gasit pompa care sa iti satisfaca nevoile cu privire la calitate si pret, ai nimerit in locul potrivit! Aici gasesti pompa de alimentare Yanmar 3D75 la un pret mic si o calitate superioara.

Fabricarea ei are loc in Europa, de aceea productia este cea mai eficienta si sigura, iar datorita echivalentei cu modelul original beneficiezi de o oferta avantajoasa.

Pompa are rolul de a alimenta cu combustibil sistemul de injectie si este prevazuta cu un mic levier pentru amorsarea instalatiei de alimentare. De aceea, prezinta rezistenta la utilizari repetate si este recomandata pe termen lung.

Ea se monteaza pe pompa de injectie si ofera o functionare optima in orice conditii de lucru. Comanda si convinge-te singur sunand la unul din numerele afisate! De asemnea, ne poti scrie un e-mail sau poti completa cererea de oferta propusa pe site. Indiferent de alegerea facuta iti raspundem prompt solicitarii.

Poti apela la consilierii nostri si pentru detalii suplimentare legate de produs, compatibilitate si ofera. La fiecare achizitie noua ti se acorda consultanta tehnica gratuita in vederea achizitionarii corespunzatoare in functie de tipul utilajului pe care il deti.

Dorim sa ai o solutie in orice situatie, de aceea oferim alaturi de pompa un certificat de garantie valabil 1 an de zile, pentru orice circumstante nefavorabile. Este recomandat sa inlocuiesti filtrul/filtrele de combustibil de pe instalatia de joasa presiune (dintre rezervorul de combustibil si pana la pompa de alimentare). Astfel, vei putea beneficia de o exploatare de durata si o valabilitate prelunga a garantiei.

Comanzi acum si ti se livreaza prin intermediul curieratului in ziua urmatoare. Expedierea coletului poate fi efectuata catre orice destinatie de pe teritoriul tarii, iar plata se achita curierului la receptie. Ca sa poti sesiza la timp starea piesei astfel incat sa nu existe nemultumiri ulterioare, iti sugeram sa soliciti curierului asistenta in verificare.

Daca esti din Bucuresti, alege sa ridici coletul personal de la punctul nostru de lucru.

Suntem la dispozitia ta si daca doresti sa programezi montajul prin intermediul nostru. Colaboram cu specialisti si service-uri mobile din intreaga tara, in vederea remedierii rapide a oricarei probleme tehnice aparute. Serviciile variaza de la montajul pieselor comandate pana la reconditionari complete ale sistemelor afectate. Contacteaza-ne acum pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
• Diametrul gurilor de admisie si de evacuare au un diametru exterior de 8 mm
• Distanta dintre cele 2 gauri de prindere este de 44 mm
• Diametrul suportului ce intra in pompa de injectie este de 20 mm, iar tija ce o actioneaza are 14 mm in diametru.

Pompa de alimentare din imagini este potrivita si pentru urmatoarele modele: 3D75N-2E, 3D75-2C si 3D75-2D.

Cod produs: WL1U3J5Q-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura