Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare Lamborghini 02112672

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Lamborghini 02112672
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Lamborghini 02112672 este conceputa in jurul celei originale, pentru a aduce aceleasi rezultate satisfacatoare, la un pret mult mai mic. Fabricarea ei are loc in Europa, iar noi o mentinem pe stoc in permanenta. In acest fel iti putem trimite coletul maine, daca plasezi comanda in cursul zilei de azi!

Pompa este caracterizata prin eficienta, siguranta, stabilitate si rezistenta, fiind cea mai optima varianta pentru inlocuirea originalei. Daca vrei sa te convingi, iti stam la dispozitie.
Contacteaza-ne la numerele de telefon afisate si iti acordam consultanta tehnica gratuita ca sa poti lua decizia corecta in alegerea pieselor necesare. Suntem la dispozitia ta cu detalii suplimentare, identificari si cele mai avantajoase oferte.

Pompa dispune de garantie pe o perioada de 1 an de zile, timp in care nu vei plati suplimentar in cazul unei posibile situatii nefavorabile.

Ea poate fi ridicata de la sediul nostru din Bucuresti sau livrata in alte localitati prin intermediul serviciilor de curierat rapid. Plata se achita in sistem ramburs, iar daca mentionezi in prealabil, poti acorda rambursul dupa ce verifici integritatea piesei in prezenta curierului.

Odata cu achizitionarea pompei poti profita si de service-ul mobil disponibil, prin intermediul caruia poti programa montajul si orice reparatie necesara. Garantam ca prin acest serviciu te bucuri de un montaj de calitate si de rezultate eficiente in urma remedierilor efectuate asupra utilajului. Daca esti interesat, contacteaza-ne acum la unul din numerele de telefon afisate!

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

Conform fisei de intretinere a motorului pentru a proteja pompa de alimentare si sistemul de injectie se recomanda schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa.

Codul acestui produs: S7CD83Z6-C

Pretul afisat nu include TVA!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura