Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Turbosuflanta pentru motor Perkins RH

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Motor Perkins RH
Cod produs
RH6UEIZQ-O
Out Of stock
Descriere
Turbosuflanta pentru motor Perkins RH - piesa originala fabricata de Garret, dovedita a fi extrem de eficienta pentru utilajul tau. Datorita faptului ca este originala, vei simti in mod sigur diferenta intre aceasta si alte modele. Ceea ce o diferentiaza este durabilitatea sa, eficacitatea si faptul ca lucrul in conditii dificile nu va reprezenta un impediment. De asemenea, nu exista riscul sa o inlocuiesti prea repede cu alta, acest lucru insemnand si mai putini bani cheltuiti pe termen lung.

Comanda acum prin telefon, e-mail sau completand cererea de oferta propusa pe site-ul nostru! Te asiguram ca nu vei regreta.

De asemenea, poti beneficia de suport tehnic din partea colegilor nostri, care vor fi mai mult decat incantati sa iti ofere orice fel de detalii cu privire la produs. Nu ezita sa ne contactezi! Consultanta este gratuita.

Perioada de garantie a turbosuflantei motor Perkins RH se extinde pe perioada unui an de zile, timp in care noi certificam faptul ca, in cazul in care apar situatii neprevazute, o vei inlocui cu alta noua imediat, fara a reachita suma acesteia.

Iti putem trimite coletul prin curierat rapid sau te asteptam la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, tu alegi. In cazul in care optezi pentru a-ti fi trimisa prin curier, te rugam sa verifici piesa in prezenta acestuia, pentru a evita orice posibile insatisfactii ulterioare. Plata se face in sistem ramburs.

Daca nu are cine sa te ajute cu montajul, doar specifica-ne si vom trimite in cel mai scurt timp posibil un mecanic catre punctul tau de lucru.
Suna ca sa afli mai multe!

Specificatii tehnice:

Recomandam schimbarea filtrului de ulei si a filtrelor de aer odata cu inlocuirea turbosuflantei. Astfel, asiguri o perioada de exploatare cat mai indelungata si toata puterea pe care o poate oferi motorul utilajului tau.

Codul piesei: RH6UEIZQ-O
Trimite mesaj
Din Gura in Gura