Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana din butuc pentru buldoexcavator Caterpillar 442D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 442D
Cod produs
62CS403P-S
Out Of stock
Descriere
Piesele originale Carraro sunt foarte apreciate atat in tara cat si in strainatate, pentru rezistenta foarte mare si pentru functionalitatea impecabila de care dispun.
Gasesti acum in oferta noastra coroana din butuc pentru buldoexcavator Caterpillar 442D - o componenta de origine, destinata unei exploatari in conditii grele de lucru.

Cere acum o oferta pentru aceasta coroana butuc Caterpillar 442D - maine poate fi a ta, avem piesa pe stoc.
Rolul coroanei este de a prelua cuplul de la pinioanele reductorului si de a-l livra rotii, prin intermediul butucului.

Ai nevoie de aceasta componenta? Piesa poate fi comandata imediat, printr-un simplu apel telefonic. Un consilier tehnic iti va oferi tot ajutorul necesar la plasarea comenzii. Consilierii firmei sunt la dispozitia ta telefonic daca ai nevoie de ajutor la alegerea componentelor potrivite pentru utilajul tau, asigurandu-ti consiliere tehnica gratuita! Contacteaza-ne acum pentru o oferta personalizata! Telefonic sau completeaza formularul de pe site. Sau pe WhatsApp. Vei fi multumit!

O asemenea piesa merita atentia si increderea ta! Aceasta coroana butuc Caterpillar 442D va ajunge la tine alaturi de un act de garantie - valabil 6 luni de la cumparare.

Trimitem coroana prin curier rapid - oriunde in Romania! Platesti ramburs si ai optiunea sa deschizi si sa verifici continutul coletului, inainte de a plati. O astfel de coroana butuc Caterpillar 442D se poate ridica si direct de la depozitul nostru de langa Bucuresti.

Cauti un service de specialitate, pentru a monta coroana in conditii optime?
Venim acolo unde ai buldoexcavatorul cu una dintre echipele noastre de mecanici experimentati, aflata in judetul tau. Remediem orice defectiune a utilajului pentru ca tu sa iti poti relua lucrul in siguranta, in timpul cel mai scurt. Contacteaza-ne pentru mai multe informatii!

Specificatii tehnice
Dantura interioara: 60 de dinti
Diametrul interior masurat din varful dintelui: 175mm
Diametrul interior masurat de la baza dintelui: 182mm
Diametrul exterior 202mm
Inaltimea totala: 55mm

Codul produsului: 62CS403P-S
Trimite mesaj
Din Gura in Gura