Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering punte spate buldoexcavator Komatsu WB146

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB146
Cod produs
EPF042JU-R-BT
Out Of stock
Descriere
La ACN Piese Utilaje componentele de calitate sunt la ele acasa! Ne asiguram intotdeauna ca produsele ce ajung pe rafturile noastre sunt exceptionale din punct de vedere calitativ. Totusi, asta nu inseamna ca preturile noastre iti vor lasa portofelul gol. Ba dimpotriva! Te incurajam sa achizitionezi componente fiabile la un pret accesibil, precum acest simering punte spate Komatsu WB146 din oferta noastra actuala. Cand defectiunile isi fac aparitia, este usor sa te lasi cuprins de disperare.

Fie ca nu ai resursele financiare sau timpul necesar pentru remedierea unei defectiuni paguboase, nu trebuie sa fii deznadajduit! Noi iti punem la dispozitie o selectie variata de componente potrivite cu buldoexcavatorul tau, la preturi mult mai reduse decat alte magazine. Asa, alaturi de noi vei economisi bani si timp, ca sa iti poti desfasura activitatea cat mai bine. Totodata, vei putea observa pe termen lung avantajele unei colaborari cu afacerea noastra.

Simering punte spate Komatsu WB146 - plaseaza aici comanda ta si reda-i buldoexcavatorului tau randamentul exceptional de altadata!
Produsul propus de noi este o piesa originala, de incredere. Rolul simeringului este de a etansa carcasa puntii la locul de strapungere al pinionului de atac. Iti asigura cea mai buna protectie impotriva prafului si impuritatilor din mediul exterior si impiedica scurgerea uleiului. Pretul avantajos si durabilitatea ridicata recomanda produsul ca fiind alegerea ideala pentru utilajul tau. Acest simering de la Carraro are un profil special. Noi recomandam numai folosirea simeringurilor originale, pentru a evita eventualele nepotriviri intre utilaj si piesele echivalente.

Apeleaza la colegii nostri daca vrei mai multe informatii! Acestia iti vor oferi consultanta tehnica gratuita.
Sunt atatea motive pentru care ar trebui sa colaborezi cu noi! Ce ai spune de inca unul? Fiecare componenta de pe website-ul nostru vine insotita de un suport tehnic gratuit si inegalabil! Tot ce ai tu de facut este sa iei legatura cu noi: online (completand formularul de pe site), telefonic sau prin e-mail. Echipa noastra este pregatita sa te ajute asa cum stim noi mai bine: asigurandu-ne ca tu obtii solutia potrivita atat pentru utilajul - cat si pentru buzunarul tau. Ai incredere in cei mai buni si contacteaza-ne la nevoie!

Stim ca vrei sa faci alegerea corecta. De aceea vei regasi in pachetul primit, pe langa acest simering punte spate Komatsu WB146 comandat, factura si certificatul de garantie aferent (valabil 6 luni). Bucura-te din plin de componenta noua, fara nicio grija!

Stim cat de important este pentru tine sa nu ratezi nicio clipa. Cand vorbim de munca, timpul inseamna bani. Noi ne asiguram ca produsul ajunge la tine in cel mai scurt timp posibil. Plasezi comanda, primesti confirmarea ei si pachetul pleaca deja spre tine. Simplu, nu-i asa? Metoda de plata este ramburs si ai posibilitatea de a verifica piesa primita la livrare. Poti ridica acest simering punte spate buldoexcavator Komatsu WB146 si personal, direct de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Daca tot ai ales sa achizitionezi o componenta de calitate, nu vrei sa o si montezi perfect? Asa vei avea certitudinea ca simeringul va avea o durata de viata longeviva si ca utilajul tau va functiona impecabil. Daca doresti, noi putem sa iti punem la dispozitie atelierul nostru mobil si o echipa de mecanici cu experienta in domeniu. Acestia se vor deplasa la punctul tau de lucru si iti vor monta piesa comandata sau vor efectua reparatiile necesare. In cazul in care ti-ar placea sa obtii acest serviciu, te rugam sa vorbesti cu unul dintre reprezentantii nostri!

Specificatii tehnice

Produsul este fabricat din cauciuc fluor carbon (FPM) ce rezista indelung coroziunii si temperaturilor crescute. Simeringul are urmatoarele dimensiuni:

- Diametru interior: 65mm
- Diametru exterior: 92mm
- Inaltime la interior: 15mm
- Inaltime la exterior: 10mm.

Codul produsului este: EPF042JU-R-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura