Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana din butuc pentru tractor Case 4220

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 4220
Cod produs
52QY3IPR-S
Out Of stock
Descriere
Bucura-te de avantajele specifice unei componente originale Carraro, echipand grupul reductor cu aceasta coroana din butuc pentru tractor Case 4220 ( punte fata) din oferta noastra.

Iti propunem o componenta deosebit de rezistenta la uzura, ce poate fi exploatata o lunga perioada de timp, in cele mai grele conditii de lucru. Avem piesa pe stoc si ti-o putem livra imediat - la un pret foarte avantajos!

Coroana este componenta care asigura transmiterea cuplului motor la roata, livrand-ul de la pinioanele reductorului la butucul rotii. Constructia sa robusta si pretul echilibrat o transforma intr-o investitie avantajoasa pe termen lung.

Comanzi aceasta coroana butuc Case 4220 imediat, sunand la numarul de telefon afisat sau online!
Pentru a primi detalii suplimentare despre aceasta piesa, dar si pentru solutii complexe de mentenanta sau reparatie a utilajului, nu ezita sa apelezi cu incredere la personalul nostru calificat!
Atunci cand cumperi piese de la noi - iti oferim consultanta tehnica gratuita.

Aceasta coroana butuc Case 4220 detine un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica. Il vei primi, negresit, la primirea coletului si fii sigur ca il poti folosi cand trebuie sa rezolvi o neplacere! Vom gasi impreuna o solutie in favoarea ta.

Trimitem coroana de butuc comandata in toata tara, prin curier rapid. Platesti cand primesti marfa si poti deschide coletul in prealabil, pentru a te asigura ca este totul in regula cu piesele primite. Vino la depozitul nostru de langa Bucuresti pentru a ridica bunurile personal, daca aceasta varianta te avantajeaza!

Esti in cautarea solutiei optime pentru montajul specializat al noii piese?
Iti oferim montaj specializat, intervenind direct asupra tractorului tau - chiar acolo unde acesta se afla. Echipele noastre de tehnicieni experimentati, aflate in toate judetele tarii, sunt capabile sa remedieze orice defectiune a utilajului si sa il aduca imediat in cea mai buna conditie de functionare. Suna la numarul de telefon de pe site, pentru informatii suplimentare!

Specificatii tehnice

Dantura interioara: 60 de dinti
Diametrul interior masurat din varful dintelui: 175mm
Diametrul interior masurat de la baza dintelui: 182mm
Diametrul exterior 202mm
Inaltimea totala: 55mm
Inaltimea danturii: 39mm

Codul produsului: 52QY3IPR-S
Trimite mesaj
Din Gura in Gura