Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa punte pentru buldoexcavator Komatsu WB142-5

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
C3MEF5A9-S-CD
Out Of stock
Descriere
Bucsa punte Komatsu WB142-5 este componenta pe care o cauti? Esti disperat si nu stii ce sa faci ca sa nu iti mai tii utilajul pe tusa? Sau ai mai cumparat de la noi si stii ca esti pe maini bune? Nu conteaza in care situatie te afli, cert este ca ne miscam rapid. Nimeni nu are la suflet timpii morti. Cu atat mai putin posesorii de utilaje. Asa ca fii linistit. Iti trimitem piesa numaidecat!

Atunci cand activezi in domeniul agriculturii sau in cel al constructiilor e cat se poate de clar ca dai peste neplaceri la tot pasul. Numai cand te gandesti ca inclusiv capriciile vremii sunt o chestiune la ordinea zilei pentru tine. Dar hai sa nu mai evidentiem lucrurile negative. Hai sa punem in lumina faptul ca piesele de schimb te ajuta sa treci peste orice neplacere. Atata timp cat utilajele sunt in forma, asa e si dispozitia ta. Noi stim ca aceasta bucsa originala Carraro iti va fi de mare ajutor. Achizitioneaz-o si convinge-te!

Bucsa punte Komatsu WB142-5 - ca sa iti pregatesti utilajul sa mearga struna!

De esti posesor de utilaje, nu trebuie sa fii si expert in functionarea acestora. Iti putem zice noi ce si cum. De exemplu, aceasta bucsa sustine puntea, preia greutatea utilajului si asigura miscarea puntii fata de sasiu.

Avem o tona de informatii. Ce facem cu ele?

Te intrebam sincer asta. Detinem o sumedenie de informatii din domeniul pieselor de schimb pentru utilaje. Dar ce sa facem cu ele? Aici intervii tu. Ne intrebi, te lamuresti, primesti recomandari. Avem un serviciu gratuit de consultanta ca sa iti venim in ajutor. Apeleaza la cunostintele noastre pentru a face alegerile potrivite!

Aceasta bucsa punte pentru buldoexcavator Komatsu WB142-5 dispune de o garantie de 6 luni, valabila din momentul achizitiei.

Bucsa punte Komatsu WB142-5 va ajunge imediat la tine, prin serviciul de curierat rapid. O fi totul rapid in prezent si timpul insuficient, dar niciodata nu ezita sa consulti site-ul nostru - aici e locul unde piesele de top isi dau intalnire.

Cauti un service de calitate, rapid si eficient pentru montajul noilor piese? Nicio grija. Iti putem face recomandari si in aceasta sfera. Insa nu uita ca un montaj gresit iti ruineaza atat investitia, cat si timpul!

Specificatii tehnice

Inaltime: 54 mm
Diametru exterior: 60 mm
Diametru interior: 50 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura