Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana pentru buldoexcavator Komatsu WB142-5

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB142-5
Cod produs
YRH51B9D-M
Out Of stock
Descriere
Daca te-ai saturat sa investesti bani in piese de schimb care cedeaza dupa doar cateva intrebuintari, atunci aceasta coroana de butuc pentru buldoexcavator Komatsu WB142-5 este piesa de care ai nevoie!
Ceea ce iti oferim este o piesa originala Carraro, cu o rezistenta foarte mare la uzura. De aceea este disponibila imediat pentru livrare, iar noi o comercializam la un pret foarte avantajos.
Constructia sa foarte robusta ii permite o exploatare sigura si indelungata, chiar si in cele mai dificile conditii de lucru.

Vrei detalii? Cere acum o oferta pentru aceasta coroana buldoexcavator Komatsu WB142-5 si vei fi pe deplin multumit!
Atunci cand situatia impune inlocuirea pieselor defecte ale utilajului, recomandarea noastra este sa alegi intotdeauna produse originale, pentru a evita defectiuni dese, care sa implice mai multe componente ale angrenajului si, in final, costuri mai mari.

Coroana preia cuplul de la pinioane si il distribuie rotii, prin intermediul butucului. Este o piesa foarte importanta din angrenajul transmisiei finale, avand un rol determinant pentru mobilitatea utilajului.
Apeleaza cu incredere la unul dintre consilierii nostri tehnici pentru a primi o oferta personalizata!
Consilierii tehnici ai firmei sunt la dispozitia ta, daca ai intrebari cu privire la produs, serviciile oferite sau daca doresti sa verifici compatibilitatea anumitor piese cu utilajul. Iti oferim mereu consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor de care ai nevoie.

Coroana butuc buldoexcavator Komatsu WB142-5 este o piesa de cea mai buna calitate, care are o garantie valabila 6 luni, de la data achizitiei.
Livram aceasta coroana buldoexcavator Komatsu WB142-5 noua in toate zonele tarii, in cel mai scurt timp, prin intermediul curieratului rapid. Modalitatea de plata este ramburs si ai posibilitatea de a deschide si de a verifica ce contine coletul la primire, inainte de a achita.
Pentru a ridica piesa comandata direct de la sediul nostru, te asteptam pe la noi, in apropiere de Bucuresti.

Cauti un service specializat, aproape de tine, unde sa poti monta fara probleme coroana?
Noi iti punem la dispozitie una dintre echipele de service mobil ale firmei, care poate efectua reparatia la punctul de lucru al buldoexcavatorului. Mecanicii nostri colaboratori pot verifica starea in care se afla utilajul si pot lua toate masurile pentru ca acesta sa devina functional cat mai repede. Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice
Componenta face parte din angrenajul reductor din butucul rotii, fiind un element cheie in transmisia cuplului din pinioane catre butuc.

Dantura interioara are 60 de dinti
Diametrul interior masurat din varful dintelui: 175mm
Diametrul interior masurat de la baza dintelui: 182mm
Diametrul exterior 202mm
Inaltimea totala: 55mm
Inaltimea danturii: 39mm

Codul produsului este: YRH51B9D-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura