Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor John Deere 755

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 755
Cod produs
PFD5AC49-C-MI
Out Of stock
Descriere
Daca ai nevoie de o pompa noua, iar cea originala nu se incadreaza in bugetul tau, iti venim in ajutor. Avem pe stoc o alternativa de inalta calitate, fabricata in Europa sub atentia unui producator de renume - pompa alimentare John Deere 755 pe care o ofertam la un pret foarte bun.
Rezultatele sale sunt la fel de satisfacatoare ca cele ale modelului original, de aceea o recomandam cu incredere. In plus, este sigura si eficienta in orice conditii, iar stocul permanent disponibil iti asigura livrarea ei in ziua urmatoare dupa plasarea comenzii. Daca ai alte intrebari legate de aceasta piesa, te rugam sa ne contactezi la unul din numerele de telefon afisate! Suntem la dispozitia ta cu toate informatiile necesare, iar la fiecare piesa noua iti asiguram consultanta tehnica gratuita.
Anunta-ne daca doresti si ajutor la montaj, iar noi te punem in contact cu cei mai buni mecanici din zona ta de lucru. Prin intermediul lor vei putea remedia orice problema aparuta la utilaj, indiferent de complexitatea lucrarii. Suna si afla mai multe detalii!

Pompa alimentare John Deere 755 e o piesa esentiala care reda energia utilajului tau!
Aceasta este o pompa de combustibil cu actionare mecanica, prevazuta cu un mic levier pentru amorsarea instalatiei de alimentare. Ea asigura un mediu de lucru eficient chiar si in conditii mai dificile. Are rolul de a alimenta cu combustibil sistemul de injectie si se monteaza pe pompa de injectie. Se recomanda si inlocuirea filtrului sau filtrelor de combustibil de pe instalatia de joasa presiune (dintre rezervorul de combustibil si pana la pompa de alimentare) pentru o exploatare cat mai lunga si o garantie extinsa. Cu o pompa de calitate utilajul tau isi va recapata energia!
Tot ce trebuie sa faci e sa ne suni!
Atunci cand utilajul tau se incapataneaza sa stea pe loc si nu reusesti sa-l pornesti, suna-i pe consilierii nostri, spune-le pe scurt ce problema ai, si vei vedea priceperea si eficienta lor in actiune. Iti vor indica piesa de care ai nevoie, trebuie doar sa ne suni, consilierea e gratuita!
Pompa de alimentare pentru tractor John Deere 755 este o alternativa ideala pentru exploatarea indelungata, iar daca apar situatii neprevazute, o poti inlocui imediat cu un model nou, fara alte plati suplimentare.
Acest schimb se face pe baza certificatului de garantie primit alaturi de ea, care este valabil 1 an de zile, din momentul achizitiei.
Suntem gata sa iti dam pompa alimentare John Deere 755 direct din depozitul nostru! Daca nu, poti veni sa o iei personal, ea ajunge la tine prin curier rapid in aproximativ 24 de ore, se afla pe stoc!
Poti plati ramburs si poti deschide coletul la livrare.
Tot ce poate influenta functionarea motorului este extrem de delicat de asamblat! De aceea te sfatuim cu tarie sa apelezi la cineva specializat in astfel de reparatii. Daca nu stii pe cine sa chemi, suna la noi, iti recomandam pe cineva de incredere!

Specificatii tehnice

• fixare in 2 gauri cu diametrul de 7mm
• distanta intre gauri = 44mm
• diametrul fixare bloc = 20mm
• Diametrul suportului ce intra in pompa de injectie este de 20mm, iar tija ce o actioneaza are 14 mm in diametru.
• Diametrul exterior al gurilor de admisie si de evacuare este de 8 m
Trimite mesaj
Din Gura in Gura