Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Massey Ferguson 3785458M1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
WZ2FSQDN-AT
Out Of stock
Descriere
Iti da de furca un rulment avariat? Considera problema ca si rezolvata! Avem pentru tine un rulment butuc Massey Ferguson 3785458M1 de nota zece plus, zdravan, nu gluma, incat va face fata cu brio provocarilor dificile. Chiar si intens solicitat, se descurca de minune. Cand spui Carraro, spui fiabilitate si rezistenta la superlativ!

Iti punem la dispozitie o gama generoasa de piese de schimb nemaipomenite, care vor stimula performantele utilajului tau, caci sunt piese una si una, de a caror calitate vei fi pe deplin multumit. Si, ca sa fie treaba, treaba, specialistii nostri iti asigura tot suportul tehnic de care ai nevoie ca sa fii sigur ca le alegi pe cele potrivite. Primesti si sfaturi utile legate de montaj si mentenanta. Totul pentru a te bucura de cele mai bune rezultate. Suna-ne!

Rulment butuc Massey Ferguson 3785458M1 - pentru o functionare impecabila!
Daca te-ai intrebat ce face rulmentul acesta de butuc de este atat de esential in sistemul de transmisie, iti spunem ca misiunea sa este de a prelua greutatea utilajului si a o transfera catre roti, facilitandu-le astfel miscarea. Are undesign inovator care iti asigura o frecare redusa si de asemenea un consum mai redus de combustibil. Daca ai grija ca lubrifierea sa fie corespunzatoare si cantitativ, dar si calitativ, te vei bucura mult timp de ajutorul sau pretios.

Te scoatem din impas!
Stim cat de nesuferite pot fi defectiunile si vrem sa-ti luam de pe umeri o parte din griji. De aceea am creat un serviciu de consultanta de care vei benficia in mod gratuit! Specialistii nostri sunt bine documentati si iti vor furniza toate informatiile de care ai nevoie pentru a depasi cu brio orice obstacol tehnic legat de utilajul tau. Identifica piesele potrivite si iti ofera solutii adaptate nevoilor tale. Contacteaza-ne! Nu te costa nimic sa fii bine informat!

Garantie
Daca s-ar intampla, in mod exceptional, ca acest rulment butuc Massey Ferguson 3785458M1 sa prezinte vreun defect de fabricatie, n-ai de ce sa-ti faci griji. Ca doar ai o garantie de 6 luni care acopera astfel de situatii neplacute, pe care le vom rezolva in cel mai scurt timp. Vei regasi factura si certificatul de garantie in interiorul coletului.

Livrare
Cand termenele bat la usa, astepti cu nerabdare piesa de care ai nevoie pentru a continua. Nu-ti fa griji! Acest rulment butuc Massey Ferguson 3785458M1 ajunge la tine super rapid. Suna-ne sau cere o oferta online si ti-l expediem de indata. De asemenea, ai si posibilitatea sa ridici personal coletul de la sediul nostru din apropierea Capitalei, daca esti prin apropiere.

Montaj
Un montaj de calitate poate face diferenta intre o functionare exemplara si una cu nabadai. Ca sa nu bati pasul pe loc, e mai sigur sa apelezi la persoane specializate pentru efectuarea interventiei tehnice. Te feresti astfel de complicatii inutile. Rulmentul acesta se monteaza intre reductor si fuzeta. Vei obtine rezultate optime daca-i inlocuiesti tot acum si perechea. Si, daca tot ajungi in service, verifica si etanseitatea sistemului si, eventual, inlocuieste si simeringul de butuc, ca sa n-apara ulterior probleme. Daca nu stii incotro sa te indrepti, spune-ne si iti trimitem o echipa de incredere din zona ta de activitate!

Specificatii tehnice
109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura