Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering planetara Mahindra 006500377C1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Mahindra 006500377C1
Cod produs
I2N04HGZ-M-BT
Out Of stock
Descriere
Daca vrei sa achizitionezi un simering planetara Mahindra 006500377C1 la un pret avantajos, atunci ai accesat site-ul potrivit! Noi il comercializam la cel mai bun pret de pe piata, pentru ca tu sa iti protejezi cu brio planetara impotriva prafului si a umezelii. Tot ce ai tu de facut este sa plasezi o comanda si noi ne vom ocupa de tot! Alaturi de noi vei avea mereu un utilaj functional si cele mai bune componente de pe piata.

De altfel, atuul principal al depozitului nostru este raportul calitate-pret imbatabil: de aici nu pleci niciodata cu portofelul gol, dar vei obtine intotdeauna piesa de schimb de care aveai nevoie. Acest fapt este posibil datorita echipei noastre extraordinare: avem ani de experienta in acest domeniu. Practic, fiecare piesa ce ajunge pe rafturile noastre este selectata dupa niste criterii foarte stricte si catalogata ca atare. Hai sa te convingi personal!

Plaseaza aici comanda ta pentru acest simering planetara Mahindra 006500377C1 si vei plati un pret foarte bun!
Produsul comercializat de noi este o piesa originala, fabricata in Italia, la cele mai inalte standarde de productie. Rolul simeringului este de a separa interiorul sistemului pe care este montat de exterior. Piesa se monteaza la intrarea planetarei in fuzeta. Astfel, protejeaza interiorul de impuritati si impiedica pierderea lubrifiantului. Te sfatuim sa inlocuiesti si bucsa de bronz din interiorul fuzetei, odata cu schimbarea simeringului. Calitatea sa exceptionala este garantata de Carraro, iar pretul accesibil transforma acest articol in cea mai buna alegere pentru echipamentul tau.

Stiai ca nu trebuie sa faci o alegere grabita? Noi suntem dispusi sa te ajutam gratuit!
Daca nu reusesti sa identifici produsul cautat, lasa-ne sa iti dam o mana de ajutor! Cu ajutorul serviciului nostru gratuit de asistenta tehnica, vei colabora cu o echipa de experti in domeniu, care te vor ajuta sa gasesti piesele potrivite, sa plasezi o comanda si iti vor recomanda un mecanic priceput. Ne poti contacta prin trei metode diferite: online (prin completarea formularului de pe website), telefonic sau prin e-mail. Alegerea iti apartine!

Incercam sa iti oferim cele mai bune produse de pe piata intotdeauna. Acest simering planetara Mahindra 006500377C1 vine insotit de factura si de un certificat de garantie, valabil 6 luni de la data achizitiei. Asa vei avea siguranta ca ai cumparat o piesa de schimb durabila, menita sa iti asigure o reparatie rezistenta pe termen lung.

Nu iti place sa astepti? Te intelegem perfect! Produsul comandat va ajunge la tine cat mai repede - indiferent de coltul de tara in care te afli. Timpul de livrare aproximativ este de o zi lucratoare. Plata se face la livrare (ramburs), cand poti verifica si continutul pachetului, in prezenta curierului.
Preferi sa ridici acest simering planetara Mahindra 006500377C1 personal? Te asteptam atunci sa treci pe la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, in orice zi lucratoare!

Daca vrei sa te asiguri ca utilajul tau va functiona ca la carte, precum si ca piesa comandata va avea o durata de viata lunga, noi te indemnam sa apelezi la serviciile unui mecanic cu experienta in domeniu. De un montaj impecabil poate avea parte si vehiculul tau, cu ajutorul atelierului nostru mobil. Dotat cu un echipament performant, el se poate deplasa la punctul tau de lucru, oriunde in Romania. Mecanicii nostri colaboratori iti pot monta simeringul sau efectua orice reparatie necesara.
Pentru mai multe informatii despre acest serviciu, te rugam sa ii contactezi pe agentii nostri!

Specificatii tehnice

Materialul din care este alcatuit simeringul se numeste cauciuc nitril butadin (NBR). Dimensiunile sale sunt:
- 45 x 60 x 16/ 17 mm.

Codul produsului este I2N04HGZ-M-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura