Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru incarcator telescopic Class Ranger 975

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Class Ranger 975
Out Of stock
Descriere
Ai nevoie de piese de calitate? In oferta noastra vei regasi de fiecare data piesele de care ai nevoie, la cele mai bune preturi. Intra pe ACN Piese Utilaje si te convingi!
Acum iti propunem spre achizitie acest pivot pentru incarcator telescopic Class Ranger 975 - un reper de o calitate deosebita, prezentat si in imagini.

Piesa reprezinta o alegere foarte buna pentru utilajul tau si asta intrucat este fabricata la cele mai inalte standarde de calitate, fiind originala Carraro.

Din oferta noastra acest pivot Claas Ranger 975 poate fi achizitionat imediat, la un pret foarte bun.
Este indicat sa procedezi la inlocuirea deopotriva a pivotului si a bucsei, si asta pentru a avea beneficiile unei reparatii cat mai complete. Daca vrei detalii privind acest demers, contacteaza fara ezitare un coleg din departamentul nostru tehnic. In functie de nevoile tale de piese, oferta noastra va fi una personalizata!

Suntem la un apel telefonic distanta, iar pentru achizitionarea oricarei piese noi iti oferim consultanta tehnica gratuita.

Odata cu acest pivot Class Ranger 975 primesti factura si garantia acestuia, valabila timp de 1 an, de la data facturarii. Garantia ramane intacta in conditii de instalare corecta.

Daca doresti sa ridici acest pivot Class Ranger 975 personal, te asteptam la sediul firmei din apropiere de Bucuresti. Livrarea in toate zonele tarii se face cu ajutorul serviciului de curierat rapid. Plata este ramburs. Ai si posibilitatea sa verifici continutul pachetului inainte de achitarea sumei.

Pentru ca un service profesionist se poate dovedi important pentru tine si afacerea ta, iti punem la dispozitie echipa noastra de mecanici colaboratori. Acestia vin direct la locul utilajului tau, iar tu nu mai pierzi timp si bani cu transportul masinariei.
Daca esti interesat si vrei mai multe detalii, te rugam sa contactezi departamentul tehnic al firmei.

Specificatii tehnice:

- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm

- diametru bucsa: 35mm

- diametru saiba: 56mm

- inaltime: 62mm

Codul produsului este: 5IPO9QE2-E
Trimite mesaj
Din Gura in Gura