Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set planetara buldoexcavator New Holland 555E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 555E
Cod produs
TNUO6PL8-M-IA
Out Of stock
Descriere
Set planetara New Holland 555E este original Carraro! Iar raportul excelent pret/calitate il transforma in alegerea perfecta pentru echipamentul tau. Te vei bucura de o reparatie durabila, daca impreuna cu planetara vei schimba si bucsa si simeringul de etansare din fuzeta. Poti comanda setul cu usurinta, daca suni la unul dintre numerele de telefon afisate sau prin completarea cererii de oferta din site. Livrarea nu dureaza mai mult de o zi lucratoare!

Cand dezvolti o afacere, viteza si precizia sunt esentiale. In cazul in care dezvoltarea dureaza prea mult, exista riscul sa nu mai satisfaci cerintele pietei sau sa ai pierderi uriase. Pentru o afacere in domeniul constructiilor, de exemplu, se aplica regulile de mai sus cu siguranta. Noi iti propunem un serviciu de mentenanta care va asigura functionalitatea echipamentului tau. Asta se traduce prin utilaje gata de treaba la orice ora din zi si din noapte, adica prinzi viteza cand nu stai cu un buldoexcavator pe bara!

Set planetara New Holland 555E - un plus de siguranta pentru utilajul tau!

Acest cap planetara este o piesa vitala a utilajului, care face parte din sistemul de transmisie. Are rolul de a transmite forta si energia cinetica de la motor catre roti. Ea este practic un ax cardanic cu doua articulatii la capete. Axul central este reprezentat de o bucata din otel, care cupleaza cele doua extremitati si ajuta la miscarea rotilor, la trecerea peste denivelari si la intoarcerea volanului.

Contacteaza-ne! Te intampinam cu sfaturi bune!

Alegand sa apelezi la compania noastra, vei avea parte de consultanta gratuita! Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul piesei la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Eventual vom dezvolta un parteneriat, mentenanta utilajelor nu iti va mai da batai de cap si nu-ti vei mai face probleme si nervi la fiecare avarie care apare vrei nu vrei.

Set planetara pentru buldoexcavator New Holland 555E ramane in garantie timp de 6 luni, de la momentul achizitiei. Pastreaza cu grija documentele din colet!

Livram set planetara New Holland 555E in cel mai scurt timp, in toate zonele Romaniei, prin intermediul curieratului rapid. Modalitatea de plata este ramburs si ai optiunea de a deschide coletul la primire, inainte de a achita curierului. Daca optezi pentru ridicarea setului direct de la sediul nostru, te asteptam cu drag!

Cauti un atelier specializat, aproape de tine, unde sa poti monta fara probleme noile componente? Venim in sprijinul tau cu serviciul de asistenta tehnica mobila al firmei - mecanicii nostri colaboratori se pot deplasa in localitatea in care se afla buldoexcavatorul. De la o simpla inlocuire de piese, pana la operatiuni mai complexe, echipa de mecanici alocata tie va rezolva toate problemele care tin de utilaj, in scurt timp de la solicitare. Pentru detalii despre acest serviciu, nu ezita sa contactezi departamentul tehnic al firmei!

Specificatii tehnice

Setul contine: cap planetara, saibe danturate, siguranta din capatul danturii si oring.

Distanta dintre sigurantele crucii de planetara: 73mm
Diametru pastila: 27mm
Lungime ax (fara furca): 128mm
Lungime parte danturata: 75mm
Diametru ax (la prinderea in fuzeta): 45mm
Diametru dantura: 44mm
Numar dinti: 12
Trimite mesaj
Din Gura in Gura