Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion satelitar Dana Spicer 290.06.011.02 2900601102

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer 290.06.011.02
Out Of stock
Descriere
Ca sa beneficiezi mereu de cele mai satisfacatoare rezultate alege sa inlocuiesti piesele uzate cu unele de inalta calitate. Noi iti punem la dispozitie mii de piese eficiente si sigure, printre care si acest pinion satelitar Dana Spicer 290.06.011.02.

El este original si poate fi achizitonat din stoc la un pret foarte bun, iar in functie de stocul disponibil il aducem rapid in localitatea ta. Odata cu schimbarea pinioanelor se recomanda si inlocuirea acelor de rulmenti, pentru extinderea perioadei de exploatare.

Daca doresti sa beneficiezi de el, suna la unul din numerele afisate sau completeaza cererea de pe site! Inainte de orice comanda noua plasata consilierii nostri se asigura ca primesti toate detaliile necesare, consultanta tehnica fiind gratuita.

Certificatul de garantie pe care il primesti alaturi de acest pinion satelitar Dana Spicer 290.06.011.02 este valabil 12 luni de zile.

Trimitem pachetul in orice localitate din tara, prin intermediul serviciilor de curierat. Plaseaza comanda acum, iar daca doresti sa verifici coletul in prezenta curierului specifica in cerere si nu vei achita rambursul pana nu esti sigur de starea perfecta a piesei. Totodata, daca este mai avantajos pentru tine poti opta pentru ridicarea comenzii de la sediul nostru aflat in Bucuresti.

Recomandarea noastra este ca montajul sa fie facut de specialisti pentru a garanta functionarea optima si de durata. Daca nu ai la cine sa apelezi, noi colaboram cu mecanici si ateliere de service mobil din diverse zone ale tarii. Interventia acestora are loc la punctul tau de lucru, in scurt timp de la solicitare. Afla mai multe sau programeaza reparatiile necesare la unul din numerele afisate!

Specificatii tehnice:
•Numar dinti: 27
•Diametru interior 72mm
•Diametru Exterior 101 mm
•Latime pinion 58.25 mm

Cod piesa: MH5EO1S0-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura