Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana din butuc pentru buldoexcavator New Holland LB85

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LB85
Cod produs
GH4ZD2PK-S
Out Of stock
Descriere
Daca vrei sa echipezi transmisia finala cu o piesa originala, foarte rezistenta la uzura, aceasta coroana din butuc pentru buldoexcavator New Holland LB85 (punte fata) este cea mai buna alegere. Ca orice piesa produsa de Carraro, are o constructie extrem de robusta, care ii asigura o exploatare eficienta si indelungata.

Cere acum o oferta! Coroana butuc buldoexcavator New Holland LB85 este pe stoc si dispune de un pret promotional!
Distribuind cuplul de la pinioane la butucul rotii, coroana indeplineste un rol foarte important pentru mobilitatea utilajului. Pentru o functionare lipsita de probleme a reductorului, specialistii nostri recomanda sa alegi intotdeauna piese originale, atunci cand intentionezi sa repari transmisia finala.

Daca nu esti sigur ca piesele pe care vrei sa le cumperi se potrivesc buldoexcavatorului tau, sau daca vrei sa afli mai multe detalii despre componentele din oferta noastra, apeleaza cu incredere la personalul calificat al firmei! Iti punem cu placere la dispozitie toate datele necesare, pentru a alege impreuna piesele care corespund cel mai bine scopului tau. La fiecare comanda de piese iti oferim cu placere consultanta tehnica gratuita.

O asemenea coroana butuc New Holland LB85 este in garantie 6 luni de la achizitie, pentru eventuale defecte de fabricatie.

Trimitem coroana butuc buldoexcavator New Holland LB85 oriunde in Romania, prin curierat rapid. Plata se face la livrare, si poti sa deschizi coletul in prealabil, pentru a te asigura ca este totul in regula cu piesele primite. Daca doresti sa ridici componentele direct de la noi, te asteptam la sediul firmei, in apropiere de Bucuresti!

Vrei sa pui repede in valoare piesele cumparate de la noi, printr-un montaj specializat?
Avem solutia potrivita! Una dintre echipele noastre de mecanici experimentati, aflata pe teren in zona ta de lucru, se poate deplasa direct acolo unde este buldoexcavatorul si poate remedia eficient orice defectiune a utilajului. Afla mai multe detalii despre acest serviciu, disponibil in toata Romania, apeland la numarul de telefon afisat!

Specificatii tehnice

Dantura interioara: 60 de dinti
Diametrul interior masurat din varful dintelui: 175mm
Diametrul interior masurat de la baza dintelui: 182mm
Diametrul exterior 202mm
Inaltimea totala: 55mm
Inaltimea danturii: 39mm

Codul produsului: GH4ZD2PK-S
Trimite mesaj
Din Gura in Gura