Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior pentru tractor Claas Nectis 227

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Claas Nectis 227
Out Of stock
Descriere
Atunci cand ai nevoie de o componenta sigura, de inalta calitate, care sa iti ofere rezultate maxime in lucru, iti punem la dispozitie stocul nostru de piese originale Carraro.

Un produs ofertat avantajos din aceasta gama este pivotul superior pentru tractor Claas Nectis 227. El se achizitioneaza atat in varianta simpla, cat si impreuna cu componentele din kitul complet. Pentru performante remarcabile toate piesele uzate trebuie schimbate, de aceea iti venim in ajutor cu un super pret al kitului. Acesta este format din pivot superior nou, bucsa cilindrica, saiba conica si gresor.

Toate piesele sunt originale si iti ofera un mediu sigur de lucru. Ca sa beneficiezi de ele suna acum la unul din numerele afisate si comanda!

Consilierii nostri iti ofera mai multe detalii despre componente si compatibilitatea lor cu utilajul tau, iar daca achizitionezi si alte piese noi iti acorda consultanta tehnica gratuita.

Acest pivot superior Claas Nectis 227 este definit prin durabilitate, de aceea primesti un certificat de garantie daca piesa dovedeste contrariul. Acesta este valabil 1 an de zile, din momentul achizitiei.

Coletul se ridica de la sediul nostru din Bucuresti sau de la curierul care il livreaza in localitatea ta. El incaseaza si rambursul, iar recomandarea noastra este sa verifici integritatea piesei primite in prezenta lui.

Daca nu ai la cine sa apelezi pentru montaj, trimitem unul din mecanicii nostri la punctul de lucru al tractorului tau. In acest fel poti programa si alte reparatii necesare si vei primi servicii de calitate care sa iti redea productivitatea din timpul lucrului. Contacteaza-ne acum si iti oferim mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
•Pivotul are prinderea in 4 puncte pe fuzeta
•Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 50 mm, respectiv 56 mm
•Diametrul boltului este de 34.9 mm

Codul pentru acest produs: V4165L03-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura