Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior tractor Claas Nectis 217

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Claas Nectis 217
Out Of stock
Descriere
Daca vrei sa achizitionezi pivotul superior Claas Nectis 217 il gasesti in stocul nostru atat separat cat si ca parte dintr-un kit complet. Recomandarea specialistilor nostri este de a schimba toate piesele uzate din ansamblu, de aceea iti venim in ajutor cu un pret special al kitului. Componentele sale sunt pivot superior nou, bucsa cilindrica, saiba conica si gresor.

Te asteptam la sediul nostru din Bucuresti pentru a ridica pivotul si separat, pretul fiind foarte avantajos. El face parte din gama produselor Carraro pe care le mentinem disponibile in permanenta pentru a beneficia de eficienta si exploatarea indelungata oferite.

Daca este piesa necesara suna la unul din numerele afisate pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau. Consilierii nostri iti ofera si suport tehnic pentru identificarea corecta a fiecarei piese noi.

Avem incredere in calitatea Carraro insa vei avea si un certificat de garantie valabil 1 an de zile, pentru orice situatii neprevazute.

Daca doresti livrarea produsului la domiciliu lasa-ne datele locatiei si poti realiza schimbul a doua zi lucratoare. La receptia coletului ai posibilitatea de a verifica integritatea piesei inainte de achitarea rambursului, evitand astfel orice nemultumire in colaborarea noastra.

In continuare iti suntem de folos daca ai nevoie de ajutor la montaj deoarece colaboram cu mecanici din intreaga tara. Astfel, oricand achizitionezi o piesa de la noi poti programa interventia unui mecanic pentru un schimb realizat in mod corect. In plus, daca apar defectiuni majore la echipament solicita interventia lor pentru a nu fi nevoit sa te deplasezi intr-un service. Mai multe detalii iti ofera personalul nostru, deci nu ezita sa ne contactezi!

Specificatii tehnice:
•Pivotul are prinderea in 4 puncte pe fuzeta
•Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 50 mm, respectiv 56 mm
•Diametrul boltului este de 34.9 mm

Codul acestei piese: PYO84NM6-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura