Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa punte pentru buldoexcavator Case 590SM

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
AKT9S4V8-S-CD
Out Of stock
Descriere
O plimbare intr-o dimineata racoroasa de toamna poate avea doua tipuri de urmari. Melancolia si tristetea te pot cuprinde, caci gandurile tale vor fi acaparate de probleme. Sau te poti inviora stiind ca exista rezolvari pentru toate problemele ce se pot ivi. Si cu atat mai mult cand e vorba de utilaje tale. Se defecteaza, piesele din componenta lor se uzeaza. E firesc. Dar noi iti oferim piese de schimb pe care te poti baza multa vreme. Te indemnam sa te uiti cu atentie la aceasta bucsa punte buldoexcavator Case 590SM si sa ii descoperi toate calitatile.

Fiecare persoana are calitati si defecte. Iar intreaga viata ne chinuim sa nu le lasam pe cele din urma sa ne acapareze. Insa in cazul unei piese de schimb originale Carraro, asa cum e aceasta bucsa, nu putem vorbi de niciun defect. Si nu pentru ca am fi partinitori si am vrea sa te convingem ca merita investitia. Chiar nu ii putem gasi vreun cusur. Alege-o si tu si da-ne de veste daca i-ai gasit nod in papura. Noi credem ca te vei bucura multa vreme de beneficiile ei.

Bucsa punte buldoexcavator Case 590SM - pentru sanatatea utilajului tau!

Nu e musai sa stii toate caracteristicile pieselor de schimb, fiindca iti zicem noi ce si cum. De pilda, aceasta bucsa sustine puntea, preia greutatea utilajului si asigura miscarea puntii fata de sasiu.

Ne perfectionam pentru tine!

Fireste ca invatarea continua ne serveste noua insine in primul rand. Insa ne place teribil sa ne punem cunostintele in slujba celorlalti. Asa ca am dezvoltat un serviciu gratuit de consultanta ca sa iti venim in ajutor. Apeleaza la colegii nostri pentru a te asigura ca faci alegerea perfecta!

Bucsa punte pentru buldoexcavator Case 590SM vine alaturi de un certificate de garantie cu o valabilitate de 6 luni.

Bucsa punte buldoexcavator Case 590SM ajunge in toate zonele tarii, prin serviciul de curierat rapid. Se misca repede curierii, dar ai vreme sa descoperi si alte bunatati de pe site-ul nostru.

Fii atent la uzura pieselor din angrenajul utilajului tau. Daca observi ca ceva nu e in regula, apeleaza la specialisti. Asa cum te sfatuim sa faci si cand vei monta si aceasta bucsa!

Specificatii tehnice

Inaltime: 54 mm
Diametru exterior: 60 mm
Diametru interior: 50 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura