Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering frontal cutie de viteze tractor John Deere 5315

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 5315
Cod produs
2EWADJY4-R-BT
Out Of stock
Descriere
Piesele de schimb potrivite fac diferenta dintre un randament obisnuit si unul exceptional. Daca vrei sa obtii cele mai bune rezultate la munca in fiecare zi, atunci calitatea este un aspect esential de care trebuie sa tii cont. Un simering de proasta calitate va duce progresiv, in timp, la defectarea pieselor pe care nu le-a protejat cum trebuia. Noi iti recomandam unul original: acest simering cutie viteze John Deere 5315 de import, fabricat in Italia!

Desigur ca nicio componenta nu va rezista la nesfarsit - nimic nu e etern, bineinteles. Dar o piesa calitativa iti garanteaza o exploatare indelungata, comparativ cu alte modele disponibile pe piata. Pana la urma, exact asta iti doresti, nu-i asa? O piesa durabila la un pret cat mai rentabil. Noi te incurajam mereu sa alegi component fiabile, care iti vor garanta o exploatare indelungata - fara sa iti golesti portofelul.

Alege acest simering cutie viteze John Deere 5315 si protejeaza-ti cutia de viteze cu succes! Doar plaseaza aici comanda ta!
Rolul simeringului este de a asigura etansarea cutiei de viteze la locul de strapungere al flansei de cardan. Iti asigura cea mai buna protectie impotriva prafului si impuritatilor din mediul exterior si impiedica scurgerea uleiului. Pretul avantajos si durabilitatea ridicata recomanda produsul ca fiind alegerea ideala pentru utilajul tau. Acest simering de la Carraro are un profil special. Noi recomandam numai folosirea simeringurilor originale, pentru a evita eventualele nepotriviri intre utilaj si piesele echivalente. Atunci cand ajungi sa inlocuiesti simeringul, sunt sanse foarte mari pentru ca inclusiv rulmentii sa trebuiasca si ei schimbati.

Fiecare piesa de schimb comercializata de noi este insotita de o asistenta tehnica de top.
Cand colaborezi cu noi, vei avea parte de o experienta tehnica completa si profesionista. Colegii nostri sunt mereu pregatiti sa iti vina in ajutor. De la identificarea componentelor potrivite, pana la plasarea unei comenzi sau recomandarea unui mecanic experimentat, aici vei gasi tot suportul de care ai nevoie. Tot ce ai de facut este sa ne contactezi atunci cand apare defectiunea!

Fiindca stim cat de important este sa investesti banii intr-o componenta fiabila, in coletul ce va ajunge la tine vei avea incluse factura si certificatul de garantie. Timp de 6 luni ai acoperire pentru eventualele defecte din fabrica. Vei vedea, cu siguranta, ca acest simering cutie viteze John Deere 5315 nu te va dezamagi!

Timpul este nepretuit. De aceea am ales sa colaboram cu cele mai bune firme de curierat din tara. Dupa ce ai plasat o comanda si primesti confirmarea ei, colegii nostri iti pregatesc coletul si il predau curierului. Indiferent ca ai nevoie de un simering frontal pentru cutie de viteze tractor John Deere 5315 la locul de munca sau in atelierul de acasa, noi livram oriunde! Metoda de plata este ramburs si ai posibilitatea de a verifica continutul pachetului la primire. In schimb, daca preferi sa ridici piesa personal, te asteptam la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Daca tot ai ales sa achizitionezi o componenta de calitate, nu vrei sa o si montezi perfect? Asa vei avea certitudinea ca simeringul va avea o durata de viata longeviva si ca utilajul tau va functiona impecabil. Daca doresti, noi putem sa iti punem la dispozitie atelierul nostru mobil si o echipa de mecanici cu experienta in domeniu. Acestia se vor deplasa la punctul tau de lucru si iti vor monta piesa comandata sau vor efectua reparatiile necesare. In cazul in care ti-ar placea sa obtii acest serviciu, te rugam sa vorbesti cu unul dintre reprezentantii nostri!

Specificatii tehnice

Produsul este fabricat din cauciuc fluor carbon (FPM) ce rezista indelung coroziunii si temperaturilor crescute. Simeringul are urmatoarele dimensiuni:

- Diametru interior: 65mm
- Diametru exterior: 92mm
- Inaltime la interior: 15mm
- Inaltime la exterior: 10mm.

Codul produsului este: 2EWADJY4-R-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura