Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering frontal cutie de viteze tractor John Deere 5415

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 5415
Cod produs
K8T23LEQ-R-BT
Out Of stock
Descriere
Pentru ca utilajul tau sa functioneze asa cum ar trebui, noi te sfatuim sa il echipezi cu cele mai bune piese de schimb comercializate la momentul actual. Si ca sa iti dovedim ca suntem seriosi in aceasta privinta, la ACN Piese Utilaje iti punem la dispozitie componente durabile la preturi accesibile. O asemenea piesa este acest simering cutie viteze John Deere 5415 pe care il avem acum in oferta noastra!

Stationarea fortata provocata de o defectiune inseamna timp irosit si bani pierduti. Intoarce-te la munca numaidecat si dobandeste succesul mult dorit! Ca sa iti usuram treaba, noi ne ocupam de cele doua aspecte cruciale in acest domeniu: fiabilitate si promptitudine. Piesele de schimb care se afla pe rafturile noastre sunt intotdeauna fabricate din materiale durabile, menite sa reziste sub orice circumstante.

Cere o oferta pentru componenta din imagini - este un simering cutie viteze John Deere 5415 original Carraro!
Rolul simeringului este de a asigura etansarea cutiei de viteze la locul de strapungere al flansei de cardan. Iti asigura cea mai buna protectie impotriva prafului si impuritatilor din mediul exterior si impiedica scurgerea uleiului. Pretul avantajos si durabilitatea ridicata recomanda produsul ca fiind alegerea ideala pentru utilajul tau. Acest simering de la Carraro are un profil special. Noi recomandam numai folosirea simeringurilor originale, pentru a evita eventualele nepotriviri intre utilaj si piesele echivalente. Atunci cand ajungi sa inlocuiesti simeringul, sunt sanse foarte mari pentru ca inclusiv rulmentii sa trebuiasca si ei schimbati.

Inainte de a plasa comanda, trebuie sa stii ca oferim suport tehnic gratuit!
Deoarece ne apreciem clientii foarte mult, plasarea unei comenzi prin magazinul nostru vine cu diverse avantaje. Primul avantaj este un serviciu de asistenta tehnica de top - expertii nostri sunt gata sa gaseasca cea mai buna solutie pentru problema ta. De la gasirea componentelor potrivite pana la recomandarea unui mecanic profesionist, noi suntem alaturi de tine la fiecare pas. Cel de al doilea avantaj este parteneriatul nostru cu cele mai bune firme de curierat. Astfel, coletul tau va fi livrat in decursul unei zile lucratoare, oriunde te-ai afla in Romania.

Cand alegi piese de schimb de la firma noastra, ai mereu parte de un raport calitate-pret exceptional. Acest simering cutie viteze John Deere 5415 are un certificat de garantie valabil 6 luni de la momentul achizitiei. Vei regasi factura si certificatul de garantie incluse in pachetul primit.

Nu iti place sa astepti? Te intelegem perfect! Produsul comandat va ajunge la tine cat mai repede - indiferent de coltul de tara in care te afli. Plata se face la livrare (ramburs), cand poti verifica si continutul pachetului, in prezenta curierului. Preferi sa ridici acest simering frontal pentru cutie de viteze tractor John Deere 5415 personal? Te asteptam atunci sa treci pe la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, in orice zi lucratoare!

Tocmai ce ai ales sa achizitionezi o piesa fiabila pentru tractorul tau. Nu ti-ar placea sa o si montezi perfect pe utilaj? Astfel, vei avea certitudinea ca piesa va avea o durata de viata lunga si ca echipamentul tau functioneaza in parametrii normali. Atelierul nostru mobil se poate deplasa la punctul tau de lucru. Mecanicii nostri iti vor monta piesa si pot efectua reparatiile necesare. Daca esti interesat de acest serviciu, te rugam sa ii contactezi pe colegii nostri din departamentul tehnic!

Specificatii tehnice

Produsul este fabricat din cauciuc fluor carbon (FPM) ce rezista indelung coroziunii si temperaturilor crescute. Simeringul are urmatoarele dimensiuni:

- Diametru interior: 65mm
- Diametru exterior: 92mm
- Inaltime la interior: 15mm
- Inaltime la exterior: 10mm.

Codul produsului este: K8T23LEQ-R-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura