Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering frontal cutie viteze tractor John Deere 5100G

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 5100G 5100GF 5100GL
Cod produs
BF8JWXL7-R-BT
Out Of stock
Descriere
Nu esti satul sa inlocuiesti piesele de o calitate indoielnica la un interval regulat de timp? Alege fiabilitatea si fii lipsit de orice grija! Alaturi de noi vei obtine componente excelente din punct de vedere calitativ, la un pret inegalabil. Vrei acest simering cutie viteze John Deere 5100G pentru tractor? Noi ti-l oferim la un pret accesibil. Economiseste timp si bani alaturi de noi. Calitate, accesibilitate si promptitudine. Aceste trei caracteristici ne deosebesc pe noi in aceasta nisa.

Clientii nostri sunt mereu satisfacuti de profesionalismul cu care ne desfasuram activitatea. Fiecare membru al echipei noastre este un om pasionat de domeniul tehnic, determinat sa exceleze la ceea ce face in fiecare zi. Astfel, aici vei cunoaste o echipa profesionista care va fi alaturi de tine la fiecare pas. Nu trebuie sa mai ai retineri in fata de reparatii! Nu si cand noi ne ocupam de tot. Contacteaza-ne cand te napadesc defectiunile si lasa-ne sa te ajutam.

Alege acest simering cutie viteze John Deere 5100G - abia asteapta sa il pui la treaba! Cere oferta aici si bucura-te de o etansare ca la carte!
Rolul simeringului este de a asigura etansarea cutiei de viteze la locul de strapungere al flansei de cardan. Iti asigura cea mai buna protectie impotriva prafului si impuritatilor din mediul exterior si impiedica scurgerea uleiului. Pretul avantajos si durabilitatea ridicata recomanda produsul ca fiind alegerea ideala pentru utilajul tau. Acest simering de la Carraro are un profil special. Noi recomandam numai folosirea simeringurilor originale, pentru a evita eventualele nepotriviri intre utilaj si piesele echivalente. Atunci cand ajungi sa inlocuiesti simeringul, sunt sanse foarte mari pentru ca inclusiv rulmentii sa trebuiasca si ei schimbati.

Serviciul nostru gratuit de asistenta tehnica este un ajutor veritabil!
Alege si tu sa ai parte de o experienta tehnica exceptionala alaturi de echipa noastra. Expertii nostri iti vor facilita achizitionarea piesei corecte si te vor insoti in fiecare etapa a procesului de reparatie. Totodata, iti punem la dispozitie o suita completa de servicii tehnice: verificarea compatibilitatii piesei cu utilajul tau, asistenta tehnica la plasarea comenzii si montarea acesteia pe tractorul tau. Pune mana pe telefon si intoarce-te la munca imediat, alaturi de ACN Piese Utilaje!

Daca montajul componentei este efectuat corespunzator, ea va functiona impecabil. Totusi, in colet includem factura si certificatul de garantie al acestui simering cutie viteze John Deere 5100G nou. El este valabil 6 luni de la momentul achizitionarii si acopera eventualele defecte din fabrica.

Comanda acest simering frontal cutie viteze pentru tractor John Deere 5100G astazi si maine vei putea deja sa il montezi pe echipamentul tau! Noi lucram cu cele mai rapide firme de curierat din Romania, pentru ca tu sa te bucuri de o livrare prompta. Vei achita pachetul la livrare (ramburs) si ai posibilitatea sa verifici piesa in prezenta curierului. Vrei sa ridici componenta personal? Atunci te asteptam sa treci pe la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, de luni pana vineri!

Vrei sa te bucuri de un utilaj functional si de o piesa de schimb rezistenta? Atunci contacteaza-ne la nevoie si lasa-ne sa iti oferim cele mai bune servicii! Iti putem pune la dispozitie o echipa de mecanici cu experienta in domeniu si un atelier mobil, echipat pentru orice situatie posibila cu care te poti confrunta. Defectiunile nu trebuie sa iti mai dea batai de cap atunci cand colaborezi cu firma noastra!

Specificatii tehnice

Produsul este fabricat din cauciuc fluor carbon (FPM) ce rezista indelung coroziunii si temperaturilor crescute. Simeringul are urmatoarele dimensiuni:

- Diametru interior: 65mm
- Diametru exterior: 92mm
- Inaltime la interior: 15mm
- Inaltime la exterior: 10mm

Se poate monta si pe modelele John Deere 5100GF, John Deere 5100GL, John Deere 5100GN si John Deere 5100GV.

Codul produsului este: BF8JWXL7-R-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura