Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare miniincarcator New Holland LS185.B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LS185.B
Cod produs
HUI8QOAC-C-IA
Out Of stock
Descriere
La motorul tau este necesar sa realizezi schimbul pieselor cu atentie si sa alegi cele mai bune variante de schimb pentru o exploatare de durata. Iti punem la dispozitie aceasta pompa de alimentare New Holland LS185.B care este o productie europeana de top. Aceasta componenta se face remarcata printre alte alternative datorita caracteristicilor esentiale pe care le prezinta: eficienta, siguranta oferita, dar si rezistenta ei la multiplele solicitari la care este supusa. In plus, pretul este mult mai accesibil si include garnitura de la prinderea de blocul motor.

Daca vrei sa comanzi, stocul este permanent disponibil, iar consilierii nostri te ajuta cu mai multe detalii. Din partea lor primesti si consultanta tehnica gratuita in vederea achizitionarii corecte a fiecarei piese noi de care ai nevoie. Nu ezita sa le ceri sfaturi despre mentenanta miniincarcatorului pe care il detii! Vei vedea ce bine iti va prinde un sfat venit de la specialisti in mecanica! S-ar putea sa te convinga sa apelezi cu incredere la serviciile noastre de mentenanta! Ai posibilitatea ca un mecanic de-al nostru sa te ajute la montarea piesei. Ai toate optiunile intr-un singur loc!

Pompa de alimentare New Holland LS185.B - gandeste-te serios sa o comanzi!

Toate motoarele cu combustie interna se bazeaza pe un combustibil pentru a pune motorul in miscare. Acest combustibil este depozitat intr-un rezervor si pompa trimite combustibilul din rezervor catre motor. Pe scurt, asa functioneaza o pompa de alimentare cu combustibil. Nu te batem la cap cu informatii prea tehnice, dar retine sa ai grija la consumabilele folosite.

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!

Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile ACN Piese Utilaje. Echipa noastra de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Toti cei care au folosit aceasta pompa de alimentare pentru miniincarcator New Holland LS185.B nu au intampinat situatii neplacute, insa vei avea un certificat de garantie valabil 1 an de zile.

Poti solicita livrarea pachetului cu pompa de alimentare New Holland LS185.B in orice localitate din tara si va ajunge a doua zi lucratoare. Daca vrei sa verifici integritatea acestuia inainte de achitarea rambursului, mentioneaza la plasarea comenzii. De asemenea, daca vrei sa ridici piesa direct din depozit, te asteptam la punctul nostru de lucru din preajma Bucurestiului.

Ca sa ai un montaj de calitate efectuat la scurt timp de la solicitare, programeaza interventia mecanicilor nostri. Ei se prezinta la punctul tau de lucru si pentru verificarea starii utilajului, in vederea aplicarii solutiilor eficiente si de durata. Daca vrei sa afli mai multe detalii sau sa programezi lucrarea dorita, suna la unul din numerele de telefon afisate!

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm diametrul interior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura