Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de planetara pentru buldoexcavator Terex 820

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Terex 820
Cod produs
MVGAXZ13-RE
Out Of stock
Descriere
Depozitul nostru este plin cu piese pentru utilaje, fie ele agricole sau de constructii, fie originale sau aftermarket. Printre acestea se afla si cap planetara buldoexcavator Terex 820 care este o productie Carraro de mare succes. El este recomandat de specialistii in domeniu deoarece prezinta caracteristici esentiale ce permit lucrul in cele mai bune conditii. De la acesta ai parte de eficienta, siguranta si o perioada indelungata de viata.

Cap planetara buldoexcavator Terex 820 - promite sa nu te dezamageasca! Rezistenta sa va fi pe masura asteptarilor tale!

Cu toate acestea, pentru a avea rezultate maxime in lucru, este recomandat sa schimbi toate piesele uzate. De aceea, iti sugeram sa verifici si integritatea crucii de planetara. Daca urechile planetarei vechi sunt uzate, aceasta trebuie inlocuita. Daca si dantura planetarei este deteriorata, trebuie sa verifici cu atentie integritatea pinioanelor.

Recomandam si inlocuirea bucsei cu simeringul de etansare din fuzeta odata cu schimbarea planetarei.

Piesele sunt disponibile pe stoc iar daca ai nevoie de toate iti oferim un pret personalizat! In plus, personalul nostru iti ofera gratuit suportul tehnic necesar pentru a te asigura de achizitionarea corecta a fiecarei piese noi.

Garantia pe care o primesti alaturi de acest cap planetara buldoexcavator Terex 820 este valabila 6 luni.

Pachetul poate fi ridicat din depozitul nostru aflat in apropierea Bucurestiului sau de la curierul care livreaza in localitatea dorita. In acest caz este necesara mentionarea achitarii rambursului dupa verificarea piesei, pentru a nu exista nemultumiri ulterioare cu privire la starea acesteia. Poti plasa o comanda aici!

Pentru problemele tehnice aparute la utilaj iti facem legatura cu mecanicii nostri colaboratori. Acestia intervin cu remedierile necesare direct la punctul tau de lucru, in scurt timp de la solicitare. Prin intermediul acestora iti poti programa si montajul, pentru a te asigura de functionarea optima a piesei. Contacteaza-ne si afla detalii suplimentare!

Specificatii tehnice

Lungime: 215mm
Numar dinti: 22
Diametru dantura: 29.5mm
Diametru ax: 35mm
Diametru pastila cruce planetara: 27mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura