Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa punte pentru buldoexcavator Case 580SK

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
DA5U1LMW-S-CD
Out Of stock
Descriere
Fii atent la ce fel de piese de schimb achizitionezi. Calitatea acestor componente se rasfrange asupra utilajului, determinand cresterea performantei sau, dupa caz, regresul. A achizitiona piese de schimb de calitate superioara nu este un capriciu. Nu reprezinta un moft. Ci, din punctul nostru de vedere, produsele de acest fel sunt necesare utilajelor de la care se doreste atingerea randamentului maxim intr-un interval cat mai lung de timp. Incearca aceasta bucsa punte buldoexcavator Case 580SK pentru ca si ea va contribui la indeplinirea acestui deziderat.

Bineinteles ca urmatorul adevar este universal valabil. Totusi, pentru ca facem referire la piesele de schimb vom oferi un exemplu care sa fie potrivit atat in domeniul agriculturii, cat si in cel al constructiilor. Care este sfatul nostru? Sa fii cu luare-aminte la obisnuinta. Ea poate sa iti fie cel mai bun prieten, dar si cel mai mare tradator. Granita este aproape insesizabila si are legatura cu obiectul obisnuintei. Daca te-ai obisnuit sa iti dotezi utilajele cu piese mediocre sau slabe, atunci obisnuinta iti este inamic. Daca te-ai obisnuit sa iti dotezi utilajele cu piese de schimb de calitate superioara, atunci obisnuinta iti e aliat puternic. Incearca aceasta componenta originala Carraro, te va ajuta sa te obisnuiesti sa mergi pe drumul spre succes.

Bucsa punte buldoexcavator Case 580SK - alegerea celor care stiu ce inseamna calitatea!

Nu e musai sa stii toate caracteristicile pieselor de schimb, fiindca iti zicem noi ce si cum. De pilda, aceasta bucsa sustine puntea, preia greutatea utilajului si asigura miscarea puntii fata de sasiu.

Ne perfectionam pentru tine!

Fireste ca invatarea continua ne serveste noua insine in primul rand. Insa ne place teribil sa ne punem cunostintele in slujba celorlalti. Asa ca am dezvoltat un serviciu gratuit de consultanta ca sa iti venim in ajutor. Apeleaza la colegii nostri pentru a te asigura ca faci alegerea perfecta!

Bucsa punte pentru buldoexcavator Case 580SK vine alaturi de un certificate de garantie cu o valabilitate de 6 luni.

Bucsa punte buldoexcavator Case 580SK ajunge in toate zonele tarii, prin serviciul de curierat rapid. Se misca repede curierii, dar ai vreme sa descoperi si alte bunatati de pe site-ul nostru.

Fiia tent la uzura pieselor din angrenajul utilajului tau. Daca observi ca ceva nu e in regula, apeleaza la specialisti. Asa cum te sfatuim sa faci si cand vei monta si aceasta bucsa!

Specificatii tehnice

Inaltime: 54 mm
Diametru exterior: 60 mm
Diametru interior: 50 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura