Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Garnitura de chiuloasa maturator stradal Johnston 610

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Johnston 610
Cod produs
4RF9YH86-C
Out Of stock
Descriere
O garnitura echivalenta care sa iti ofere aceleasi avantaje precum originalul este garnitura de chiuloasa Johnston 610 din imagini. Aceasta este cea mai buna varianta si o gasesti disponibila in oferta noastra la un pret foarte bun.

Fabricarea ei are loc in Polonia, iar noi o mentinem pe stoc in permanenta pentru a avea o alternativa rapida, dar de durata, cu care sa schimbi garnitura uzata.
Daca esti interesat de aceasta garnitura de chiuloasa Johnston 610 suna la unul din numerele afisate pentru a primi detalii suplimentare! Personalul nostru iti ofera consultanta tehnica gratuita, care sa te ajute sa identifici corect fiecare piesa noua achizitionata.

Pachetul cu piese se poate ridica din apropiere de Bucuresti, de la depozitul nostru, insa poti solicita livrarea lui in alte localitati din tara. Durata transportului este de o zi lucratoare, iar daca doresti sa verifici starea piesei inainte de achitarea rambursului, mentioneaza la plasarea comenzii.

Schimbul trebuie sa fie efectuat cu grija, iar daca doresti sa il lasi pe seama unui mecanic, te punem in legatura cu cei cu care colaboram.
Ei se prezinta la punctul tau de lucru in cel mai scurt timp de la solicitare, si pot fi la dispozitia ta chiar si pentru reparatii complexe.

Specificatii tehnice:
Garnitura de chiuloasa pentru maturator stradal Johnston 610 este construita pe un schelet metalic incarcat cu clingherit si insertii siliconice in relief. Acestea asigura o etansare optima si un montaj usor de realizat, ce nu necesita achizitionarea altor materiale.

Cod piesa: 4RF9YH86-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura