Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de ulei pentru sweeper Johnston 610

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Johnston 610
Cod produs
Y1PO74AD-C-IA
Out Of stock
Descriere
Ia pune tu mana si comanda o piesa noua si buna si nu-ti mai face sange rau ca pompa de ulei nu mai functioneaza! Gata, rupe-o cu trecutul! Acest model de pompa de ulei sweeper Johnston 610 este modelul care iti garanteaza eficienta sporita. De asemenea, fiind un produs european, rezistenta sa si functionalitatea indelungata sunt garantate de producator. Asa se explica de ce este alegerea specialistilor pentru inlocuirea articolului original, fiind o alternativa de succes si pe care o poti comanda la un pret rezonabil.

Suntem o echipa de profesionisti, ce pune in practica experienta dobandita in multi ani de activitate, oferind clientilor nostri solutii si servicii adaptate fiecarei situatii in parte. Gasesti in noi un aliat si un partener de incredere! Fie ca esti in cautarea piesei de schimb perfecte, fie ca iti doresti un serviciu de mentenanta care sa-ti asigure performanta echipamentului, noi suntem pregatiti! Contacteaza-ne in cadrul serviciului de consultanta gratuit si afla de la asistentii nostri tehnici ce servicii poti accesa.

Pompa de ulei sweeper Johnston 610 - o creatie tehnica surprinzatoare!

Functionarea corecta a motorului depinde de functionarea corecta a multor parti componente. Pompa de ulei reprezinta una dintre aceste componente. Motorul cu ardere interna are nevoie de lubrifiere permanenta ca sa functioneze. Sunt multe piese in continua miscare la interior care, daca nu ar avea ulei, s-ar incalzi puternic pana in momentul in care metalele s-ar dilata si ar ramane blocate, ducand la calarea motorului. Scaderea presiunii uleiului poate sa fie legata de functionarea incorecta a unei pompe de ulei. Pompa de ulei are rolul, printre altele, de a mentine presiunea corecta a acestuia.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!

Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Datorita stocului nostru permanent, pompa de ulei sweeper Johnston 610 o poti ridica imediat din depozitul nostru, in aceeasi zi, dar la fel de bine o putem livra in orice localitate din tara. Timpul de asteptare este scurt. O poti comanda astazi si vei beneficia de piesa a doua zi lucratoare, avand posibilitatea verificarii coletului in prezenta curierului.

Consilierii nostri tehnici iti stau la dispozitie pentru orice comanda sau intrebari despre pompa de ulei sweeper Johnston 610 comandata. Suna acum si daca ai nevoie de ajutor la montaj. Trimitem un mecanic din apropierea ta. De asemenea, daca utilajul tau necesita reparatii la motor sau alte interventii, il poti contacta cu incredere.

Specificatii tehnice

Este antrenata printr-un pinion, impreuna cu distributia;
Se monteaza direct pe blocul motor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura