Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de ulei pentru sweeper Johnston 600

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Johnston 600
Cod produs
FWC0MLZP-C-IA
Out Of stock
Descriere
De ce sa achizitionezi aceasta pompa de ulei sweeper Johnston 600 din imagini? Pentru ca este o productie europeana de calitate superioara, ce inlocuieste piesa originala cu un succes deosebit! Atat din punct de vedere al eficientei, cat si al rezistentei in exploatare suntem convinsi ca vei fi pe deplin multumit de afacere. Cere acum o oferta pentru aceasta pompa de ulei si vei descoperi ca are un pret foarte bun! O gasesti in depozitul nostru si este pregatita sa plece spre tine imediat ce plasezi comanda!

Sfatul nostru este sa accesezi un serviciu de mentenanta profesionist. Sunt chestiuni care uneori depasesc cunostintele proprietarilor de utilaje. Poti fi atent la mici lucruri, verifici un ulei, te uiti sub capota, merge intretinerea preventiva pana la un punct. Insa nu uita ca performanta nu se obtine doar cu atat. Din acest punct de vedere, o diagnosticare rapida a situatiei existente si o rezolvare precoce a unei probleme tehnice poate sa te scuteasca de costuri mult mai mari de reparatie pe parcurs. Afla detalii despre serviciile noastre de la asistentii tehnici ACN!

Pompa de ulei sweeper Johnston 600 - piesa care pune uleiul la treaba!

Pompa de ulei are rolul de a mentine presiunea corespunzatoare la un nivel care sa permita o lubrifiere corecta a partilor componente ale motorului. In cazul in care presiunea nu este corecta, fenomenul de frictiune va aparea, generand cresterea temperaturii si supraincalzirea motorului. Acesta reprezinta unul dintre cele mai evidente semne de functionare necorespunzatoare a pompei de ulei. Ceea ce inseamna ca in timpul rularii vei observa faptul ca temperatura de la nivelul motorului va creste mai mult decat este normal.

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!

Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Daca esti din alta localitate, iti putem expedia coletul cu aceasta pompa de ulei sweeper Johnston 600 comandata prin curier rapid. La primirea lui il vei putea deschide inainte de achitarea rambursului, avand timpul necesar pentru verificarea integritatii piesei primite. Daca preferi sa ridici pompa comandata direct de la noi, vino pe la sediul firmei.

Pentru montaj sau alte interventii necesare utilajului, precum defectiunile aparute la motor, poti solicita unul din mecanicii nostri. Mai multe detalii despre acest serviciu iti pot oferi consilierii nostri tehnici. Asiguram un montaj de calitate pentru pompa de ulei pentru sweeper Johnston 600 comandata, reviziile periodice, reparatii punctuale sau complexe.

Specificatii tehnice

Este antrenata printr-un pinion, impreuna cu distributia;
Se monteaza direct pe blocul motor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura