Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa punte pentru buldoexcavator Case 580MXT

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
LRYE1ZWX-S-CD
Out Of stock
Descriere
Ai fost si tu pus in situatia in care gandurile ti s-au luminat dintr-o data? A fost ca si cum intr-o zi cu bezna totala s-a aprins un bec? Da, se intampla uneori ca inspiratia sa se perinde pe langa noi. Trebuie doar sa ii ingaduim sa ne arate ce are de aratat. Doar ca momentele in care aceasta apare sunt rare. Si nu ar trebui sa te bazezi deloc doar pe ea. Insa noi stim ca atunci cand esti posesor de utilaje lucrurile pot fi extrem de simple. Cum asa? Daca investesti mereu in componente de cea mai buna calitate nu ai cum sa dai gres. Asa ca noi astazi vrem sa te inspiram cu aceasta bucsa punte buldoexcavator Case 580MXT despre care stim ca iti va fi total pe plac si total de ajutor.

In agricultura si in constructii intotdeauna intervine neprevazutul. Conditiile meteorologice joaca si ele un rol important si iti pot pune piedici. Dar aici nu poti interveni deloc. Insa sunt locuri in care interventia ta e decisiva. Iar aici ne referim la utilaje si la felul in care sunt dotate. Aici e in totalitate decizia ta. Daca alegi sa le oferi utilajelor tale doar componente de cea mai buna calitate, ploaia defectiunilor nu se va abate asupra lor. Noi te sustinem in acest demers. Avem un depozit generos din care poti alege componentele de care ai nevoie. Iar daca aceasta piesa originala Carraro e ceea ce cauti, te felicitam. Faci o alegere pe cinste!

Bucsa punte buldoexcavator Case 580MXT - nu mai trebuie sa cauti altceva!

Te intrebi care este rolul acestei bucse? Ei bine, aceasta sustine puntea, preia greutatea utilajului si asigura miscarea puntii fata de sasiu.

Iti punem la dispozitie toate cunostintele noastre!

Hei, tu! Da, da, tu! Avem un serviciu gratuit de consultanta creat special pentru tine. Ne vei lasa sa asteptam sa ne vei pune cunostintele la incercare? Noi te provocam sa ne sa ne contactezi si sa te convingi de experienta noastra!

Bucsa punte pentru buldoexcavator Case 580MXT beneficiaza de o garantie de 6 luni, incepand cu data procurarii.

Aceasta bucsa punte buldoexcavator Case 580MXT e o piesa care are o menire importanta in angrenajul utilajului tau. Asa ca probabil vrei sa ajunga rapid la tine. Nicio grija. O trimitem prin curier rapid. Nu uita ca site-ul nostru e plin de piese benefice utilajului tau!

Poti preveni deteriorarea prematura a pieselor prin schimbarea la timp a simeringurilor anti-praf, care nu permit pierderea gresarii sau patrunderea impuritatilor. Iar cand montezi aceasta bucsa alege doar ateliere de specialitate!

Specificatii tehnice

Inaltime: 54 mm
Diametru exterior: 60 mm
Diametru interior: 50 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura