Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Challenger LA5970

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Challenger LA5970
Cod produs
QECDK80X-AT
Out Of stock
Descriere
Chiar de nu-ti pare cine stie ce piesa, vezi prea bine ca atunci cand rulmentul da semne de uzura, deja incep problemele. Tot soiul de zgomote care nu-si au locul, miscarea ingreunata a rotilor - doar ca sa nu fie bine. Si n-are cum sa fie bine pana nu-l inlocuiesti. Din fericire, ai ajuns la noi, iar aici nicio defectiune tehnica nu ramane nerezolvata. De vrei o piesa de calitate superioara, pe care sa te poti baza mult timp de-acum incolo, acest rulment butuc Challenger LA5970 este alegerea perfecta. Este extrem de rezistent, fiabil si robust, cu un design special care-i sporeste performantele. Poarta amprenta calitatii Carraro, nu te va dezamagi!

Orice defectiune ai intampina sau orice interventie tehnica i-ar fi necesara utilajului tau, da-ne de veste si vom rezolva cum nu se poate mai bine. Depozitul nostru este bine aprovizionat cu piese de schimb si consumabile de cea mai buna calitate destinate utilajelor. Iar specialistii nostri le cunosc prea bine nevoile si sunt pregatiti sa-ti ofere cele mai eficiente solutii ca sa mearga totul brici. Suna-ne!

Rulment butuc Challenger LA5970 - o piesa de toata isprava, alegerea ideala pentru utilajul tau!
O piesa banala in aparenta poate avea un rol semnificativ in ansamblul masinariei tale. Acest rulment butuc Challenger LA5970 asigura transferul de greutate al utilajului catre roti. Are un design inovator care asigura o frecare redusa si iti garanteaza si economie la combustibil.  Daca il si lubrifiezi corespunzator, te vei bucura mai mult timp de performantele utilajului tau.

Vrei mai mult? Iti dam mai mult!
Stim ca nu e suficient sa-ti oferim piesele de care ai nevoie. De aceea venim in intampinarea ta cu un serviciu de consultanta gratuita, care sa te ajute in intretinerea utilajelor tale pe termen lung, pentru a remedia problemele curente si a le preveni pe altele ulterioare. Contacteaza-ne, specialistii nostri iti stau la dispozitie si iti furnizeaza informatii pretioase despre masinaria ta!

Nu-ti fa griji, acest rulment butuc Challenger LA5970 are o garantie de 6 luni pentru defectele de fabricatie. Desi sunt foarte rare astfel de cazuri, pastreaza factura si certificatul de garantie pe care le gasesti in interiorul coletului. Just in case!

Promptitudinea este lege pentru noi, de aceea iti livram acest rulment butuc Challenger LA5970 super rapid - in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau cere o oferta online. Poti veni si direct la sediul nostru din apropierea Capitalei, daca esti pe aproape.

Iti recomandam sa lasi montajul pe seama unor profesionisti. Nu de alta, dar un montaj necorespunzator poate compromite atat piesa, cat si intreg ansamblul. Cum ar fi, de exemplu, ca bilele de rulment sa se raspandeasca in interiorul acestuia? N-ai vrea sa stii. Acest rulment trebuie montat intre reductor si fuzeta si ar fi bine sa-i inlocuiesti si perechea. Si, daca tot esti la capitolul asta, refa si etanseitatea ansamblului cu un simering de butuc nou. De ai nevoie de niste mesteri priceputi, ti-i trimitem noi, in orice zona a tarii te-ai afla.

109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura