Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta New Holland 87489984

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 87489984
Cod produs
03SOWLQ4-R-RA
Out Of stock
Descriere
Iti oferim de fiecare data, la problemele tehnice pe care le ai, o solutie personalizata si in avantajul tau, pentru ca utilajul sa redevina functional cat mai repede!
Avem pe stoc si bieleta New Holland 87489984 - o piesa originala Carraro pe care o poti achizitiona imediat la un pret avantajos!

Aceasta componenta are rolul de a face legatura intre cilindrul de directie si capatul de bara. De aici, principalul atu al bieletei New Holland 87489984 din oferta noastra: protectia ridicata pe care o asigura impotriva prafului si umezelii.

Poti achizitiona bieleta fie individual, fie impreuna cu capatul de bara, in functie de nevoile tale de piese de schimb.
Tot ce ai de facut pentru a plasa comanda este sa telefonezi la numarul afisat sau sa completezi formularul de pe site-ul nostru.

Din partea noastra primesti tot sprijinul necesar: pentru alegerea oricarei piese noi, beneficiezi de consultanta tehnica gratuita.

Iti oferim garantie pentru aceasta piesa 6 luni, de la momentul achizitiei.

Livrarea se face in toate zonele tarii cu ajutorul curieratului rapid, iar tu ai posibilitatea de a verifica continutul pachetului inainte de achitarea sumei.
Mai mult, in cazul in care doresti sa ridici bieleta New Holland 87489984 personal, te asteptam la sediul nostru din apropiere de Bucuresti. Plata se face ramburs.

Stim cat de important este pentru tine un service de calitate, asa ca iti punem la dispozitie mecanicii nostri colaboratori ce vin direct la locul in care se afla utilajul tau. Timpul si banii sunt doua resurse pretioase, asa ca pastreaza-le pentru afacerea ta. Pentru mai multe detalii, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic.

Specificatii tehnice:

Lungime bieleta: 210 mm
Filet dinspre capatul de bara: 24 x 1.5 mm; lungime filet: 80 mm
Filet dinspre cilindrul de directie: 22 x 1.5 mm; lungime filet: 30 mm
Ambele filete sunt pe dreapta si au pas normal.

Codul produsului este: 03SOWLQ4-R
Trimite mesaj
Din Gura in Gura