Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta pentru buldoexcavator New Holland B90B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B90B, B90BLR
Cod produs
I78NPHSK-A-RA
Out Of stock
Descriere
Producatorul Original Carraro nu inceteaza sa ne surprinda! Aceasta bieleta buldoexcavator New Holland B90B este un spectacol al calitatii, fiind recomandata de catre mecanici pentru capacitatea de rezistenta la exploatare intensa! Produsul este oricand disponibil in depozitul nostru, fiind si foarte usor de livrat, oricare ar fi destinatia.

Piata tehnica este doldora de piese de schimb, de toate tipurile si pentru toate buzunarele. In cazul nostru, insa, te vei intalni cu un stil foarte diferit de a aborda defectiunile. Noi facem totul cu rabdare, oferindu-ne suportul tehnic neconditionat, inca de la primul apel! Atunci cand ne auzim la telefon, cazul tau devine si cazul nostru, iar angajatii actioneaza imediat pentru tine! Trebuie sa ne apelezi, inainte de toate, pentru a ne face cunoscute problemele tale!

Produsul este perfect compatibil si cu modelul New Holland B90BLR

Esti pregatit de o calatorie in lumea noastra tehnica?
Aceasta bieleta pentru buldoexcavator New Holland B90B este prelucrata dupa cele mai noi standarde, dintr-un aliaj metalic caruia i s-au aplicat mai multe tratamente de imbunatatire! Este o piesa uzuala pentru fiecare utilaj, fara de care deplasarea si virajele ar fi imposibil de realizat. Asigura transferul eficient al comenzii de virare de la cilindrul de directie catre capatul de bara de la roata! Functioneaza cu atat mai eficient avand articulatia sferica protejata cu ajutorul unui manson de cauciuc de care dispune!

Stim sa fim alaturi de tine, prin serviciul nostru gratuit de consultanta!
Daca vrei sa beneficiezi de serviciul nostru gratuit de consultanta, primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa ne suni! Apelul tau este primul pas catre o investitie pe termen lung! Atunci cand ne auzim, putem sa identificam mai clar care sunt nevoile tale reale si sa cautam idei favorabile pentru remedierea defectiunilor! O singura idee pusa bine in practica iti poate schimba toata rutina zilnica si iti poate creste productivitatea!
• Facem o identificare coerenta si te ajutam sa intri in posesia unor piese de schimb perfect compatibile utilajului pe care il conduci!
• Intelegem defectiunile grave si suntem dispusi sa ne deplasam la fata locului, oriunde ai fi, pentru interventii de urgenta!

Ai incredere in noi! Produsele noastre sunt selectionate dupa principiul calitatii, iar acesta este un obicei de care nu ne vom dezice prea curand! Piesele de schimb detin certificate de garantie, valabile atunci cand intalnesti defectiuni din fabrica! Aceasta bieleta buldoexcavator New Holland B90B are o garantie ce se extinde pe o perioada de 6 luni!

Livram produsele noastre rapid, iar utilajul tau se va pune pe picioare in timp util! Primesti aceasta bieleta buldoexcavator New Holland B90B in 24 de ore, oricare ar fi destinatia, cu plata la livrare, sau o poti ridica personal din sediul nostru, daca iti face placere sa ne vizitezi! Trebuie doar sa ne apelezi telefonic, la unul dintre numerele afisate pe aceasta pagina, sau sa completezi o cerere de pe site!

Ar fi excelent daca montajul ar fi corect efectuat, asadar te sfatuim sa apelezi exclusiv la un atelier de specialitate, ca primesti asistenta unui profesionist cu experienta!
Este important ca montajul sa fie complet!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:
• Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
• Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
• Lungimea totala este de 210mm.

Codul produsului: I78NPHSK-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura