Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta pentru tractor New Holland 8240

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 8240
Cod produs
G3T8N5EF-A-RA
Out Of stock
Descriere
Aceasta bieleta tractor New Holland 8240 este o creatie Original Carraro, un element de transmisie care ocupa varful clasamentului atunci cand vine vorba de preferintele conducatorilor de utilaje.
Poate ca te intrebi cu ce este aceasta piesa de schimb mai presus. Ei bine, este vorba despre calitatea ei ireprosabila si faptul ca ofera siguranta in timpul deplasarii, pe o perioada indelungata, fiind de o rezistenta fara egal!

Depozitul nostru gazduieste echipamente de ultima generatie pentru orice tip de utilaj! Satisface si cei mai pretentiosi clienti, punand la dispozitia lor serviciul de consultanta atat de iubit si de folositor! Agentii nostri sunt interesati sa cunoasca, sa inteleaga si sa indeplineasca nevoile tale, fiind pregatiti sa actioneze in timp util, pentru a-ti rezolva toate problemele!

Nu inceta sa te informezi! Poti deveni mai productiv in cativa pasi simpli!
Aceasta bieleta pentru tractor New Holland 8240 este prelucrata dintr-un material de inalta calitate, un aliaj dur, rezistent la exploatare intensa pentru lunga vreme! Rolul sau este esential in functionarea utilajului, fiind o piesa uzuala pentru sistemul de directie! Asigura transferul comenzii de virare de la cilindrul de directie catre capatul de bara de la roata. Functioneaza cu atat mai bine cu cat articulatia sferica este si ea protejata, cu ajutorul unui manson de cauciuc de care dispune!

Te ajutam sa iesi din orice impas!
Serviciul nostru gratuit de consultanta iti poate usura munca! Asadar, apeleaza-ne oricand ai o problema de rezolvat.
• O identificare corecta este extrem de importanta. Ai nevoie de piese de schimb perfect compatibile cu modelul pe care il conduci!
• Ti-am pregatit informatii, recomandari si contacte sigure pentru montaj, oriunde in tara!
• Te ajutam sa stabilesti un plan personalizat de intretinere, pe termen lung!
• Avem disponibilitatea sa ne deplasam oriunde in tara, pentru interventii de urgenta la fata locului!

Alaturi de noi poti face un exercitiu de relaxare! Achizitioneaza cu incredere deplina aceasta bieleta tractor New Holland 8240 intrucat detine si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Ne miscam rapid cu expedierea produselor noastre! Scopul nostru este unul singur: sa respectam timpul tau si faptul ca ai nevoie de remedierea rapida a defectiunilor! Primesti aceasta bieleta tractor New Holland 8240 in 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata ramburs, sau o poti ridica personal de la noi din sediu! Totul incepe cu inregistrarea comenzii: apeleaza-ne sau depune o cerere pe site!

Noi suntem foarte fermi atunci cand facem recomandari pentru montaj clientilor nostri! De ce? Unul dintre criteriile care ne fac sa fim asa este experienta noastra! Poti intelege ca in multi ani de experienta am intalnit nenumarate situatii, unele mai zbuciumate decat altele, in care montajul necorespunzator a compromis, pe deplin, si ultima urma de investitie. Asigura-te ca esti asistat de catre profesionisti cu experienta, iar piesa de schimb isi va extinde perioada de functionare si isi va spori eficienta mult mai mult! Daca nu stii incotro sa o apuci, da-ne de stire si iti oferim cateva contacte sigure la tine in zona!

Tine cont de toate detaliile!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:

• Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
• Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
• Lungimea totala este de 210mm.

Codul produsului: G3T8N5EF-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura