Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de planetara pentru tractor Case 5140

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 5140
Cod produs
6O153YV4-RE
Out Of stock
Descriere
Daca vrei calitate cand alegi piesele de schimb pentru echipamentul tau, avem o gama larga de produse fabricate la standarde inalte. Printre acestea se numara si un asemenea cap planetara tractor Case 5140 care este de origine Carraro. Printre beneficiile asociate acestuia regasesti eficienta, siguranta maxima si rezistenta indelungata, care impreuna formeaza cea mai avantajoasa alegere pentru un utilaj bine intretinut.

Deoarece stocul pieselor originale Carraro este permanent disponibil, poti comanda piesa acum si beneficiezi de ea in cel mai scurt timp. In plus, pretul este accesibil.

Cap planetara tractor Case 5140 - un pas catre succes! Ia legatura cu noi!

Pentru a te asigura ca utilajul isi indeplineste functiile cu performanta maxima, iti recomandam sa verifici si integritatea crucii de planetara, mai ales daca urechile planetarei vechi sunt uzate. Daca si dantura planetarei este deteriorata trebuie sa verifici cu atentie integritatea pinioanelor.

Ideal ar fi sa inlocuiesti bucsa cu simeringul de etansare din fuzeta odata cu schimbarea planetarei. Piesele le gasesti pe stoc, iar daca ne contactezi iti facem o oferta personalizata! In plus, pentru a te asigura ca le achizitionezi pe cele compatibile cu utilajul tau, iti oferim consultanta tehnica gratuita. Conteaza pe ajutorul nostru!

Un astfel de cap de planetara pentru tractor Case 5140 vine insotit de un certificat de garantie valabil 6 luni de zile. Acesta vizeaza posibilele defectiuni din fabrica! Alege-l cu incredere!

Cere acum oferta castigatoare! Livrarea acestui cap planetara tractor Case 5140 se realizeaza prin intermediul serviciilor de curierat rapid, care accepta plata in sistem ramburs. Astfel te poti asigura de starea si calitatea piesei primite inainte de efectuarea platii catre curier. Mai mult, daca constituie un avantaj pentru tine poti ridica pachetul personal, direct din depozitul nostru aflat in apropierea Bucurestiului.

Echipa noastra de mecanici iti ofera, la cerere, asistenta tehnica in schimbarea pieselor vechi sau remedierea defectiunilor aparute la utilaj. Daca vrei sa beneficiezi de acest serviciu solicita interventia lor si se vor prezenta la punctul tau de lucru in cel mai scurt timp. Pentru detalii suplimentare consilierii nostri asteapta apelurile tale!

Specificatii tehnice

Lungime: 215mm
Numar dinti: 22
Diametru dantura: 29.5mm
Diametru ax: 35mm
Diametru pastila cruce planetara: 27mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura